- 28 Ekim 2011
- 1.826
- 347
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
-
Sizin kaçıncı olacak canimBence hemen yap sonra olur dersin ama olmuyor ben 2 senedir bekliyoru ama olmadı hamile kalıp dogurmama rağmen okur yine dedim ama malesef 2senedir uğraşıyorum
Inşallah olur canım allahim inşallah sana a nasip etsinAma olmuyo
İnşallah canm cumlemizeInşallah olur canım allahim inşallah sana a nasip etsin
Amin canımİnşallah canm cumlemize
Slm cnm, valla bencede yap gitsin aradan cikiversinArkadaşlar benim 6yasinda oğlum var kizimda nisanda 4den gun alacak çoğu etrafımdaki tanıdıklarım 3.cocugu yapmam gerektigini yaşlarındaki farkın böyle iyi olduğunu söylüyorlar ardına yap hemen diyorlar ben Biraz daha büyüsün diyorum kizimla oğlum arasında 3yas var istiyor gibiyim ama kararsız kaldim
Canım benim inşallah hamile olursun allah olmayan herkese e evlat versin diğer evladinada uzun ömürler versin cnmSlm cnm, valla bencede yap gitsin aradan cikiversinbende oğluma 2.5 yıl sonunda tüp bebekle hamile kalmıştım. 2 yaşına girmesine az vardı kardeş olsun dedik ama yine olmuo şimdide oğlum kasımda 4 yaşını bitirdi, hâlâ beklemedeyiz dünya hali herşey insanlar için Allah korusun snra sıkıntı çıkabilio enazindan erken tedbir alınır.
Amiiin cnm çok sağol cumlemizin evlatlarina inşCanım benim inşallah hamile olursun allah olmayan herkese e evlat versin diğer evladinada uzun ömürler versin cnm
Allahim sanada nasip etsin canimm ins hamis kalirsin en kisa surede2 kızım var. 3 bebeği sağlık sorunları nedeniyle düşünmüyordum pek.
Şuanda sağlık sorunum geçti ama şuanda da, erken menopoz dolayısıyla hamilelik zor görünüyor.
Doktor tüp bebek'de bile yüzde 10 şans verdi. Normal yollardan olursa olur yoksa tüp bebek düşünmüyorum dedim.İlaç yazdı gönderdi doktor.Olursa şayet ''MUCİZE'' bebek dersin dedi
Saglık sorununuz yoksa şayet, beklemenin anlamı yok.Hemen korunmayı bırakın derim
Amin canım yaAllahim sanada nasip etsin canimm ins hamis kalirsin en kisa surede
Inanın istiyorum esimde istiyor komsularimla bir araya geldiğim zaman ne bekliyorsun buraya yap diyorlar ben büyüsün biraz biri dedim sen napcan büyükler beraber dedi kizim nisanda 4den gun alacak kararsizim kizima hamile kaldığımda oğlum 2bucuk yaşlarında flandi bazı insanlar niye yaptın cok erken m vs dediler moralim i çok bozdular isteyerek yaptım dedim sukur bakalimmm nolcak
Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin cnm ınş bu 3 çocuk sorusunu sormakttan kastım 3.düşünenlerin fikri ve 3.cocugu olanlarin tecrubeleri tabikide eşimle benim fikrim onemliHayatı etraftaki insanlarin düşüncelerine göre mi yaşıyorsunuz?
Yap gitsin demekle olmuyor. Sadece aralarındaki yaş farkını düşünerek, beraber büyüsünler diyerek hiç olmuyor.
Guzel bir gelecek sunmak lazım.
Sizin de kendinizi hazır hissetmeniz lazım.
Gerisi Allahın bileceği iş. Çocuk nasibi ile doğar derler evet ama çok çocuklu bir ortama hazır mısınız ondan önce?
Mesela ben sabırsız ve sinirli bir insanım.
Ama elimden geldiğince sakın kalmaya çalışıyorum oğlumla ilgilenirken. İkincisi de olacak yakında. Çok güzel bir duygu evet ama bazen çok özlüyorum çocuksuz hayatımı :)
Oğluma bi kardeş olsun, yoldaş olsun istedim ikincisini. Ama üçüncüyü yapmaya cesaret eder miyim bilmiyorum.
Dediğim gibi sizin ve eşinizin düşünceleri daha önemli..
Allahım uzun ömür versin cnm evlatlarimiza dusunuormusun bidaTam sizin yas aralığında benim çocuklarında
Çok geçmiş olsun cnm allah yardimcin olsun tabikide biz bakiciztsk ederimAmin canım ya
Benim midem çok kötüydü.Kanser denildi.Kalp rahatsızlıgım vardı.9 ay boyunca doktor gözetiminde kaldım.Kalp doktorum bir rapor verdi ve o şekilde doğuma girdim. 3 boyunda 3 de belde olmak üzere 6 tane fıtıgım vardı.Normalde 50,55 yaşından sonra kemik erimesi sonucu, belde şekil bozukluğu olurmuş.Ama bende,.Zor dogumdan dolayı belimde şekil bozuklugu oldu.
Midemdeki hastalık geçtiği anda hemen 3 bebeğe karar verdim.Ama kısmet değilmiş demek ki.
Saglık sorunun yoksa şayet, 3 kişileri kafana takma bile.O çocuklara onlar değil,sen ve eşin bakacak sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?