• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Buluşma

1 ay önce hayatında olmayan birine karşı bu konularda çekingen olman dünyanın en normal şeyi. Isınamamışsın daha

Bir sonrakinde daha net olmam gerekiyor sanirim net oldugumu düşünüyorum ama demekki.yeterli degil onun icin
Anlamasını bekleme, kartlarını açık oyna. Herkes ilişkiden ne bekliyorsa şapkasını önüne alsın ona göre düşünüp karar verin

Eğer o çekim aşırı arzu varsa ilk buluşmada bile olanlar var tercihiniz değilse yaptırmayın

valla ben bazen bu ülkedeki erkeklere acıyorum
3 kere görüşmüşsün artık sevgili olmuşsun ama adamın yanağından öpmesini bile dert ediyorsun
el ele tutuşmayalım, yanaktan da öpüşmeyelim, evine git ama kapıda dikil, mesafeli ol.. bu nedir ya?
50 yaşına gelince mi yapacaksınız bunları
hadi adam hemen cinsellik yaşamak istedi desen anlarım da bi yanaktan öpmeye bile tripten tribe giriyorsan sen flört falan etme kimseyle
flört, sevgililik böyle bişey değil çünkü
bu ne böyle asker arkadaşı gibi
şu hareketlerini erkek yapmış olsaydı, yani tam tersi düşün, sen deseydin ki ya yanağından öpüyorum bi garip davranıyor, sürekli mesafeli, evime bi 5 dklığına davet ettim kahve ikram etmek istedim gelmedi desen
bu çocuğun erkekliğinde sorun var odun gibi herifmiş bırak sen bunu diye akıl verirlerdi.

yanlıs anlama ama bence amacı yatmak gibi geldi sen 25 yasindasin kücük degilsin herif 28 yasinda takılma yaslarında degilsiniz ciddi düsünenler bu yaslarda deger veriyor evin önüne getirmiyor 3. Bulusmada öpüsmeye calismiyor.
Seni nereye götürdü mesela bulusmalarınızda biraz ayrıntı verirsen yardımcı olmak isterim daha iyi anlamis olurum
bazı sevgililerimle ilk buluşmada sevişen ben (başlatan da bendim) şu an onlara hiç değer vermemiş olduğumu öğrendim, çok aydınlatıcı oldu :D

bazı sevgililerimle ilk buluşmada sevişen ben (başlatan da bendim) şu an onlara hiç değer vermemiş olduğumu öğrendim, çok aydınlatıcı oldu :D
Eee sen de ciddi düşünmemişsin, takılıp ayrılmıştır.onu diyor zaten 😁 evlendik desen aksini söylemiş olurdun.şimdi desteklemiş oluyorsun bu yorumu😁

Zaten ilişki tarzı olarak farklı görüşte iseniz o bu flörtü bitirecektir yakında sonuçta aynı pencereden bakan kişilerin ilişkisi yürür yada ciddiye döner .İlk bulusmada öpüşüp evleneneni de gördüm birbirinin elini tutmayio ayrilanida.Bu kişiden kişiye değişir

Eee sen de ciddi düşünmemişsin, takılıp ayrılmıştır.onu diyor zaten 😁 evlendik desen aksini söylemiş olurdun.şimdi desteklemiş oluyorsun bu yorumu😁
yoo hiç de takılmalık ilişkiler değildi. gayet de ciddiydi ama farklı sebeplerden yollarımız ayrıldı
hepsinde de ayrılan bendim.
ilk gün cinsellik yaşamakla hiçbir alakası yoktu
insanlar 30 senelik eşinden ayrılıyor, bilmem kaç senelik takılmalık olmayan ilişkilerin de bitmesi çok normal
ha ben ille de evleneyim yeter ki bi kocam olsun kafasında bi kadın olsaydım 8-9 sene önce çoktan evlenmiş olurdum onlardan biriyle.
bu dünyada herkes evlenmek zorunda değil, evliliğe gitmeyen her ilişki de takılmalık ilişki değil.
30umu geçeli çok oldu ben hala evlenmeyi arzu eden bir kadın değilim ama bu demek değil ki ilişkilerim hep takılmalık.

bu işin yaşı olmaz. senin için ne doğruysa onu yaparsın. ama ben 28 ve 25 yaşında iki insanın el ele tutuşup öpüşmeden ilişki yaşayabileceğini düşünmem (eğer iki taraf da muhafazakar değilse) ama dediğim gibi bu benim düşüncem. 28 yaşındaki adam da bi zahmet öpmek istesin yani hoşalandığı kadını. cocuk da değilsiniz, neyi isteyip neye zorlandığınızı fark etme yaşındasınız fazlasıyla. eğer hayata bakışlarınız uymuyorsa ayrılırsınız. yaşı, kanunu, kitabı yok bunun.

yoo hiç de takılmalık ilişkiler değildi. gayet de ciddiydi ama farklı sebeplerden yollarımız ayrıldı
hepsinde de ayrılan bendim.
ilk gün cinsellik yaşamakla hiçbir alakası yoktu
insanlar 30 senelik eşinden ayrılıyor, bilmem kaç senelik takılmalık olmayan ilişkilerin de bitmesi çok normal
ha ben ille de evleneyim yeter ki bi kocam olsun kafasında bi kadın olsaydım 8-9 sene önce çoktan evlenmiş olurdum onlardan biriyle.
bu dünyada herkes evlenmek zorunda değil, evliliğe gitmeyen her ilişki de takılmalık ilişki değil.
30umu geçeli çok oldu ben hala evlenmeyi arzu eden bir kadın değilim ama bu demek değil ki ilişkilerim hep takılmalık.
Heyyt be 😁 şaka bir yana bizim gibi insanlar pek yok bu ülkede.keşke daha fazla olsak.zaten şaka olsun diye yazmıştım.

Heyyt be 😁 şaka bir yana bizim gibi insanlar pek yok bu ülkede.keşke daha fazla olsak.zaten şaka olsun diye yazmıştım.
valla şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama durum bu bende
tabi herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. cinselliği tam anlamıyla yaşamak başka bişey
ama alt tarafı yanaktan öpücük, sarılma, el ele tutuşma gibi şeylere de mesafeli durmak abartı geliyor bana
ben erkek olsam konu sahibi bana böyle davransa, 3 kere görüştük hala aşırı basit şeylere karşı bile mesafeli olduğuna göre benden hoşlanmadı der ayrılırım mesela ben.

valla şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama durum bu bende
tabi herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. cinselliği tam anlamıyla yaşamak başka bişey
ama alt tarafı yanaktan öpücük, sarılma, el ele tutuşma gibi şeylere de mesafeli durmak abartı geliyor bana
ben erkek olsam konu sahibi bana böyle davransa, 3 kere görüştük hala aşırı basit şeylere karşı bile mesafeli olduğuna göre benden hoşlanmadı der ayrılırım mesela ben.
Erkekler bizim gibi olmuyorlar.senelerce bir kadinin peşinde koşan erkekler var.allahtan bizim gibi değiller.yoksa ortada ilişki kalmazdı.

Back