Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamasını bekleme, kartlarını açık oyna. Herkes ilişkiden ne bekliyorsa şapkasını önüne alsın ona göre düşünüp karar verinBir sonrakinde daha net olmam gerekiyor sanirim net oldugumu düşünüyorum ama demekki.yeterli degil onun icin
Surekli mesajlasiyoruz ama birbirimize uzun sure gec cevap verdiğimiz cok oluyor bunu ben de yapıyorum cunku isten dolayı musait olmuyorumBulusma yerlerini sen sec ayagına gitme senil gercekten istiyorsa ugrasir. mesaj yazma haber verme sıklıgı nedir?
bazı sevgililerimle ilk buluşmada sevişen ben (başlatan da bendim) şu an onlara hiç değer vermemiş olduğumu öğrendim, çok aydınlatıcı olduyanlıs anlama ama bence amacı yatmak gibi geldi sen 25 yasindasin kücük degilsin herif 28 yasinda takılma yaslarında degilsiniz ciddi düsünenler bu yaslarda deger veriyor evin önüne getirmiyor 3. Bulusmada öpüsmeye calismiyor.
Seni nereye götürdü mesela bulusmalarınızda biraz ayrıntı verirsen yardımcı olmak isterim daha iyi anlamis olurum
Eee sen de ciddi düşünmemişsin, takılıp ayrılmıştır.onu diyor zaten evlendik desen aksini söylemiş olurdun.şimdi desteklemiş oluyorsun bu yorumubazı sevgililerimle ilk buluşmada sevişen ben (başlatan da bendim) şu an onlara hiç değer vermemiş olduğumu öğrendim, çok aydınlatıcı oldu
yoo hiç de takılmalık ilişkiler değildi. gayet de ciddiydi ama farklı sebeplerden yollarımız ayrıldıEee sen de ciddi düşünmemişsin, takılıp ayrılmıştır.onu diyor zaten evlendik desen aksini söylemiş olurdun.şimdi desteklemiş oluyorsun bu yorumu
ilk aklıma gelen bu sorular oldu benim deNe kadardır tanıyorsunuz birbirinizi ve yaşlarınız kaç
Heyyt be şaka bir yana bizim gibi insanlar pek yok bu ülkede.keşke daha fazla olsak.zaten şaka olsun diye yazmıştım.yoo hiç de takılmalık ilişkiler değildi. gayet de ciddiydi ama farklı sebeplerden yollarımız ayrıldı
hepsinde de ayrılan bendim.
ilk gün cinsellik yaşamakla hiçbir alakası yoktu
insanlar 30 senelik eşinden ayrılıyor, bilmem kaç senelik takılmalık olmayan ilişkilerin de bitmesi çok normal
ha ben ille de evleneyim yeter ki bi kocam olsun kafasında bi kadın olsaydım 8-9 sene önce çoktan evlenmiş olurdum onlardan biriyle.
bu dünyada herkes evlenmek zorunda değil, evliliğe gitmeyen her ilişki de takılmalık ilişki değil.
30umu geçeli çok oldu ben hala evlenmeyi arzu eden bir kadın değilim ama bu demek değil ki ilişkilerim hep takılmalık.
valla şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama durum bu bendeHeyyt be şaka bir yana bizim gibi insanlar pek yok bu ülkede.keşke daha fazla olsak.zaten şaka olsun diye yazmıştım.
Erkekler bizim gibi olmuyorlar.senelerce bir kadinin peşinde koşan erkekler var.allahtan bizim gibi değiller.yoksa ortada ilişki kalmazdı.valla şaka mı gerçek mi bilmiyorum ama durum bu bende
tabi herkesin doğrusu yanlışı kendinedir. cinselliği tam anlamıyla yaşamak başka bişey
ama alt tarafı yanaktan öpücük, sarılma, el ele tutuşma gibi şeylere de mesafeli durmak abartı geliyor bana
ben erkek olsam konu sahibi bana böyle davransa, 3 kere görüştük hala aşırı basit şeylere karşı bile mesafeli olduğuna göre benden hoşlanmadı der ayrılırım mesela ben.