Tam olarak bisey diyemem en fazla 1 ay oldu ama 3 kez buluştuk ben 25 o 28Ne kadardır tanıyorsunuz birbirinizi ve yaşlarınız kaç
Daha önce ciddi bir iliskim vs olmadi fiziksel temasa pek alisik degilim 3. Bulusmada boyle mi olur genelde pek bilgim yokBu tarz yakınlıklar kişiden kişiye değişir. Ama sınırlarınızı saygı duymayan birisiyle olmak ileriki dönemde çok da iyi hissetirmeyecektir size ...
Üçüncü buluşmada neler neler oluyor bi bilsenDaha önce ciddi bir iliskim vs olmadi fiziksel temasa pek alisik degilim 3. Bulusmada boyle mi olur genelde pek bilgim yok
Ben de boyle düşündugum icin gitmiyorum binaya girmek bile gericiydi teşekkür ederimKesinlikle evine falan gitme kalabalik mekanlarda bulusun 1 aydir tanıyorum demek hic tanimiyorum demektir...ortalik manyak dolu
TeşekkürlerHazir hissetmediginiz bir seyi yasamak zorunda degilsiniz. Karsi taraf rahatsiz oldugunuzu bile bile israrci davraniyorsa bu kisi ile devam etmeyin derim. Size ve sinirlariniza saygisi yok, daha cok sorun yasarsiniz boyle. Balik bastan kokar.
Kendi goruslerinizde birinizi bulmaniz daha uygun olur.
Teşekkür ederimTarafların istekleri doğrultusunda gerçekleşmeli bence yakınlık. Sınırların varsa geç olmadan çiz bence. Değer veriyorsa sana zaten anlayış gösterecektir.
Umarım ciddiyetimi anlar benim için cok erken çunku henuz o romantiklik asamasinda oldugumuz düşünmüyorumÜçüncü buluşmada neler neler oluyor bi bilsen
Şaka bir yana dokunmadan, öpüşmeden koklaşmadan romantik ilişki olmaz. Ama bunun zamanı ve sınırı sana kalmış.
Evet bence doğrusun,böyle devam etBir süredir flortum var 3. Bulusmamızı gecen gun gerceklestirdik el ele tutusup sarılidik yanagimdan da optu ama böyle seylere pek alisik degilim fiziksel temasi cok seviyor bu durumdan sikayetci degilim ama çok erken oldugunu dusunuyorum bir kaç kez öpüşmekte istedi fakat istemedigimi gayet net belirttim buna ragmen çok geri cekilmedi evine spor esyalarini almaya gittik ben eve girmedim kapıda bekledim davette bulundu ama kabul etmedim. Birbirimiz daha tam olarak tanimiyoruz guvenmek icin de erken oldugunu düşünüyorum başkalarının goruslerini de almak isterim yardimci olursaniz sevinirim niyetinin baska olmadigindan emin olamiyorum dogru davraniyor muyum
Senin dogrun buysa hayatındaki kişi bu doğruları kabul ediyorsa devam etmeli. Devam etmiyorsa kendi dogrusunda kişilerle yolu açık olsun.Bir süredir flortum var 3. Bulusmamızı gecen gun gerceklestirdik el ele tutusup sarılidik yanagimdan da optu ama böyle seylere pek alisik degilim fiziksel temasi cok seviyor bu durumdan sikayetci degilim ama çok erken oldugunu dusunuyorum bir kaç kez öpüşmekte istedi fakat istemedigimi gayet net belirttim buna ragmen çok geri cekilmedi evine spor esyalarini almaya gittik ben eve girmedim kapıda bekledim davette bulundu ama kabul etmedim. Birbirimiz daha tam olarak tanimiyoruz guvenmek icin de erken oldugunu düşünüyorum başkalarının goruslerini de almak isterim yardimci olursaniz sevinirim niyetinin baska olmadigindan emin olamiyorum dogru davraniyor muyum
Hep kafede bulustuk aslinda soyle de bir sorun var benim calisma saatlerim farkli onun ki farkli cok vaktimiz olmuyor ve kendi oturduğu semtte bulusmak istiyor semtlerimiz cok yakın birbirine ama yine de gitmek istemedigim bi yer esyalarıni alacagini bildiğim icin gittim cunku zaman harcayacagi bisey yoktu aldida zaten spora gitti sonra. Surekli mesafeli davrandigimin farkinda zaten kalabalık yerlerde bulusuyorum ne yapmam gerektigine dair cok kararsızım kotu bir niyeti varmis gibi hissetmiyorum ama yine erkek güven olmuyoryanlıs anlama ama bence amacı yatmak gibi geldi sen 25 yasindasin kücük degilsin herif 28 yasinda takılma yaslarında degilsiniz ciddi düsünenler bu yaslarda deger veriyor evin önüne getirmiyor 3. Bulusmada öpüsmeye calismiyor.
Seni nereye götürdü mesela bulusmalarınızda biraz ayrıntı verirsen yardımcı olmak isterim daha iyi anlamis olurum
Bir sonrakinde daha net olmam gerekiyor sanirim net oldugumu düşünüyorum ama demekki.yeterli degil onun icinSenin dogrun buysa hayatındaki kişi bu doğruları kabul ediyorsa devam etmeli. Devam etmiyorsa kendi dogrusunda kişilerle yolu açık olsun.
Bulusma yerlerini sen sec ayagına gitme senil gercekten istiyorsa ugrasir. mesaj yazma haber verme sıklıgı nedir?Hep kafede bulustuk aslinda soyle de bir sorun var benim calisma saatlerim farkli onun ki farkli cok vaktimiz olmuyor ve kendi oturduğu semtte bulusmak istiyor semtlerimiz cok yakın birbirine ama yine de gitmek istemedigim bi yer esyalarıni alacagini bildiğim icin gittim cunku zaman harcayacagi bisey yoktu aldida zaten spora gitti sonra. Surekli mesafeli davrandigimin farkinda zaten kalabalık yerlerde bulusuyorum ne yapmam gerektigine dair cok kararsızım kotu bir niyeti varmis gibi hissetmiyorum ama yine erkek güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?