• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 buçuk aylık oğlum var ve adetim gecikti

nagehan86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
13
0
36
Ankara
arkadaşlar lütfeeen yardım edin düşünmekten kafayı yicem adetim yaklaşık 15 gün fln geçikti,idrarda gebelik testi yaptım ama negatif çıktı dr gitmem gerekirmi ?

ben doğumdan 5 ay sonra adet görmeye başlamıştım.sen erken başlamışsın hastalanmaya.kaçak olma durumu varsa hamile olabilirsin dicem ama emziren anneler biraz zor hamile kalıyolarmış.süt anneyi 2. bebekten koruyomuş diye duymuştum

benim ilk bebeğim ve hamile olabilirim diye korkmaya başladım artık,çünkü doğumdan sonra 2 kere adet gördüm bu ay gecikti ama kaza olma durumuda yok.

olsa ıdrarda cıakrdı bence belkı adetın tam düzenı rayına otruamamıstır dogumdan sonra ondandır ama yınede bır kan testı yaptır ıstersen negatıf cıakrsada bır dra görün kıst falan olmasın

bencede test negatıf cıktıysa daha adetlerın dzüene girmemiştir ama genede doktora gıt ıcın rahat etsın baska bısey varsa

teşekkür ederim arkadaşlar çünkü idrar testine pazartesi baktım ve bişey çıkmadı ama doktora gitmekte fayda var sanırım,inş. düzene girmemiştirde ondan gecikmiştir :(

arkadşım adetin geçikmişti ya geldi mi?bende aynı durumdayım 6 aylık bebiş var 2 sefer gördüm düzensiz ama bu sefer 23 gün gecikti.senini geldiyse kaçıncı gün geldi

Back