3 bucuk aylik gebelik ve yolculuk

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
32
Kizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi

Canım ben de 13. haftamda ziyaret için 18 saatlik yol gittim. Hiç bir sorun olmadı. Hatta doktoruma sorduğumda sen hasta değilsin hamilesin gez toz hamileliğinin tadını çıkar demişti.

3.aya kadar tehlikeli diye biliyorum ben 6.ayimda Ankaradan Mersine gitmistim arabayla 10 saate gitmistim her saat durup 5 dakika yurumustum kan dolasiminin olmasi gerekiyormuş(( her durduğumuz benzinlikte)) ayagini mutlaka elinden geldiğince yukarida tut birde mutlaka beline seni rahatsiz etmeyecek yastik al ve birde sivi tuketmeye çalış ozellikle su yudum yudum da olsa ic

Icini ferah tut ilk riskli dönem gecmis zaten sadece tedbirini al belin agri yapabilir saba yastığı unutma mutlaka saat basi 5 dakika in yuru ayaklarin acilsin doktorumun 6 yil onceki ilk kizima hamileligimde bana söyledikleri Allahin izniyle birsey olmadi seninde olmaz rahat ol

Kizlar merhaba..14 hafta 4 gunluk hamileyim..Yarin ins yolculuk var.8 saatlik bir yol kendi aracimizla gidicez..Ananem baya rahatsiz gidip gormek helallesmek istiyoruz..doktorum 2 saatte bir mola vrrerek gidin dedi yine de tedirginim ins bir sorun olmaz tavsiyeniz nedir? gebelikte yolculuk bebegime zarar verrmi
canim bende gittim iki sefer mecburen .ben yaptığımı anlatayim sana .2 satte bir mola verip 15 dk yuruyorsun hatta mumkunde 4. saatin sonunda biraz daha fazla yuruyebilirsin bol bol su tuketiyorsun birde oturtugun yerde bcaklarini one dogru uzatip geriyorsun ve bileklerini saga sola hareket ettirip parmaklarini acip kapatiyorsun ben oyle yaptim cok sukur bir sikinti yasamadim sende oyle yapabilirsin ama doktorunla.konusmadan gitme sakin ben ince onla konusmustum

Ben 8 haftalıkken istanbuldan başlayıp antalyaya kadar ege turu yapmıştık 10 gün boyunca. Çok da yürümüştük gittiğimiz yerlerde tarihi yerleri. Hiç bir sorun olmadı doktorumda ara vererek gidin sorun olmaz demişti. O yüzden rahat ol. Dönüşte tek seferde istanbula geldik yaklaşık 11 saat sürdü. O yorucuydu kabul ediyorum. Arabayı kullanan kişi fazla sallamasın aralarda mola verin 15-20 dk sorun olmaz içini fenah tut :)

Can'ım bende 9. Haftamda 5 saat yol gittim kendi aracımız oşduğu için doktor müsade etti. Saat başı kola on dk yürüyüş. Bide bol su. Çok geçmiş olsun

Ben hamilelikten önce bile en fazla 6 saate dayanırdım, yeni hamile kaldığım dönemde ayaklarımı uzatarak 12 saatlik yol gittim geldim ama gel de bana sor sonrasında epey kendime gelemedim. Sonra uçakla tatile gittim giderken sıkıntı yoktu ama gelirken çok fenalaştım kocam bi daha yolculuk yok sana hastalanıyosun dedi, bekliyoruz. Bence gebelikten önceki durumla da bağlantılı ama helallik için gidiyosan git bece bi şey olursa aklında kalır daha çok üzülürsün.

Ben hamile oldugumu bilmiyodum 1 aylikmis 4 saat gudis 4 saat donus 8 saat yolculuk yaptim giderken pek anlamadim ama dondukten sonra cok basim dondu yer altimdan kayar gibi olmustu arkadaslarin dedigi gibi yuru mola verin

Ben de ayni haftalarda 4-5 saat otobüs ardından 1 saat uçak yolculuğu yaptım. 15 gün sonra dönüşte yine aynı yolculuğu yaptım. Çok şükür bir şey olmadı ama çok yoruldum sadece. Belinin altına yastık koy ve ayaklarını uzat yukarı doğru. Eğer riskli bir gebelik değilse bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

canim ben 25 de yolculuk yaptim, eger problemli bi gebelik degilse hicbir sorun olmaz :KK66:

Canim hic merak etme. Ben 2 haftalik hamileymisim haberim yok... isvicreden istanbula 22 saat yol gittim. Bitek 3 kez mazot almak icin durduk o kadar. 10 saat araba sür 10 saat yan koltukta otur -.-
3 hafta sonra ayni yolu 5 haftalik gebeyken geri dön. Tek bir farkla :) artik minigimden haberimiz var :)
Ama yine 22 saatlik bir yol var önümüzde. Yine 3 kez depoyu doldurmak icin durduk 1ü dakika yürüyüs yapip yola devam ettik.
Türkiyede tasidigim valiz ve yaptigim deliliklerin haddi hesabi yok tabii :)
Hic tasalanma koruyan Rabbim koruyo.
Sen yanina bol bol icecegini al ve mideni cok bos birakma. Durdukca da 5-10 dk yürüyüs yap gerisini düsünme :)

kizlaaarrr cok sukur yolculuk bitti Allahima sukur yastigimi belime koydum 2 saatte bir mola verip yurudum herhangi bir lekelenme yada karin agrisi olmadi ins bebegim iyidir simdi dinleniyorum:)

4 haftalık hamile iken tatile gittik, dr'um hicbir riskin yok demisti. Ucakla gittik geldik, su kaydıraklarına bile bindim :halay::KK49: Herhangi bir tehlike yok diyorsa Dr'unuz hic sorun olmaz.

4 haftalık hamile iken tatile gittik, dr'um hicbir riskin yok demisti. Ucakla gittik geldik, su kaydıraklarına bile bindim :halay::KK49: Herhangi bir tehlike yok diyorsa Dr'unuz hic sorun olmaz.
aynen bugun kontorele gittim canim bebis gayet iyi:) doktorum yakisikli bir oglumuz geliyor hayrli olsn dedi:)

X