neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.464 2.925 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #1 3 buçuk aylık henüz tutma becerisi olmadığı için ne tavsiye edersiniz? Evde doğal yapabileceğimiz ya da eczaneden vs alabileceğimiz ne var?
3 buçuk aylık henüz tutma becerisi olmadığı için ne tavsiye edersiniz? Evde doğal yapabileceğimiz ya da eczaneden vs alabileceğimiz ne var?
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 34.770 104.697 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #2 Tetagil kullandım ben memnundum. Ama dişler çıkacağı zaman 4.5 aylık falandı. Belki size erken olabilir danışıp alabilirsiniz
Tetagil kullandım ben memnundum. Ama dişler çıkacağı zaman 4.5 aylık falandı. Belki size erken olabilir danışıp alabilirsiniz
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.464 2.925 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #3 sweetgirlcandy .!.: Tetagil kullandım ben memnundum. Ama dişler çıkacağı zaman 4.5 aylık falandı. Belki size erken olabilir danışıp alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eczaneye danışalım
sweetgirlcandy .!.: Tetagil kullandım ben memnundum. Ama dişler çıkacağı zaman 4.5 aylık falandı. Belki size erken olabilir danışıp alabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim eczaneye danışalım
G gizogiz93 Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2023 176 206 31 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #4 Çok kocakarı - anneanne çözümü olacak ama ek gıdaya başladıysanız taze soğan öneririm. Benim kızım 7.5 aylık ve bayılıyor kemirmeye
Çok kocakarı - anneanne çözümü olacak ama ek gıdaya başladıysanız taze soğan öneririm. Benim kızım 7.5 aylık ve bayılıyor kemirmeye
neyiseda En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.464 2.925 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #5 gizogiz93 .!.: Çok kocakarı - anneanne çözümü olacak ama ek gıdaya başladıysanız taze soğan öneririm. Benim kızım 7.5 aylık ve bayılıyor kemirmeye Genişletmek için tıkla... Henüz tutma becerisi pek yok
gizogiz93 .!.: Çok kocakarı - anneanne çözümü olacak ama ek gıdaya başladıysanız taze soğan öneririm. Benim kızım 7.5 aylık ve bayılıyor kemirmeye Genişletmek için tıkla... Henüz tutma becerisi pek yok
B bilgeannem Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2024 729 672 35 26 Eylül 2024 Konu Sahibi neyiseda #6 neyiseda .!.: Henüz tutma becerisi pek yok Genişletmek için tıkla... Dolaba havuç koyun, biraz soğuk olsun ağzında gezdirin. Soğuk uygulama rahatlatıyor. Buradan öğrendim henüz denemedim, zeytinyağına karanfil ezip koyun, bekletin 3 gün, sonra pamuk ya da bezle uygulayın. Umarım faydası olur
neyiseda .!.: Henüz tutma becerisi pek yok Genişletmek için tıkla... Dolaba havuç koyun, biraz soğuk olsun ağzında gezdirin. Soğuk uygulama rahatlatıyor. Buradan öğrendim henüz denemedim, zeytinyağına karanfil ezip koyun, bekletin 3 gün, sonra pamuk ya da bezle uygulayın. Umarım faydası olur