Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 30 unda 4 aylık olucak ben gece yatarken 150 cc mama veriyorum ya 120 li yada 100 içiyor snr uyutuyorum iyi oluyor hem bebek içi hemde benim için gecede 2 kez yani 3 ve 6 da bazenede 4 de kalkıyor gece saat 12 de mama versen ikiniz içinde ıyı olur canım
gazı falan mı var acaba aksam bıde yıka mama ver bakalım ne olucak ben arada yıkayıp karnını doyurup uyutuyorum çok rahat ediyor
bugun kuzum 91 günlük...
ne yazıkki sütüm olmadığından mama ile besliyorum...
120 cc veriyorum 4 saatte bir!!!
mesela saat 10 da mama verdim... 2 de yatmadan bi mama veririm...
normalde 6 da vermem lazım...
kendi uyanmadığından 1 bazen 2 saat ileri atabiliyor... yani 1-2 saat ileri atarsa anca kendi uyanıyor... oda genelde altını temizlenmesini istediğinden :))))
bide o gece banyo yaptıysa ki ben hep 11-12 gibi banyo yaptırıım arkadan mama veririm... mışıl mışıllllll
tabikide çoğunlukta bu düzende ama tersi de olabiliyor!!!!!!!!!!!
arada beklenmedik davranabiliyor :))))
bizin sıkıntımız bu 4-5 gündür mamayı yarım saatte bitiriyor!! 5*10 çekiyor başlıyor ağlamaya... kaldırıyoz omuza iki piş piş hadi yeniden biberonla savaş 5-10 çekiş... şimdiki sıkıntımız...
sizde böyle sorun varmı???
Merhaba,benimde oglum 3,5 aylik aksam 9 da once bir emziririm 1 saat kadar uyur daha sonrada sagiyorum sutumu 150ml icer tekrar yatiririm.Bazen gece 4'te bazende 6'ya kadar yattigi olur emzirim sabah 8 olunca kalkar.
mrb canm seni çok iyi anlıyorum.8 aylık oğlum var.bizde aynıyız.en başından beri ben hep düzen kurmaya çalıştım.6 aylık olduktan sonra oturuyor uyku düzeni.bide bizim çocuklarımızın huyu böyle.bende hep 8-9 gibi uyuturum en doğrusu a bu zaten.ama oğlum 6:30 da en geç 7 hep böyle.gece bende süt veriyorum.onunla alakası yok yine uyanıyor hem sennki daha küçük.benmkinin artık hiç uyanmamsı lazım ama yine 2-3 kez uyanıyor.tabi bu aralar diş çıkarıyor benm oğlum ama 4 aylıkkende aynıydı.Allah kolaylık versin
Bizim sorunumuz da bambaşka,perşembe günü 4. ayımızı dolduracağız,forumdan okuyorum hep 8 9 gibi uyutuyrm diyor herkes, bizimse uyumamız 2 leri buluyor,yatırmaya gittiğimde gözler faltaşı gibi sürekli oyun istiyor derken 1 leri 2 leri buluyoruz,düzen oturtmaya çalışıyorum geçenlerde iyiydik mesela 3 gün 10 da uyuduk,sonraki gün yine aynı... nasıl kurucam bu düzenigündüzleri az mı uyuyor sizinkiler,biz niye böyleyiz??
Bizim sorunumuz da bambaşka,perşembe günü 4. ayımızı dolduracağız,forumdan okuyorum hep 8 9 gibi uyutuyrm diyor herkes, bizimse uyumamız 2 leri buluyor,yatırmaya gittiğimde gözler faltaşı gibi sürekli oyun istiyor derken 1 leri 2 leri buluyoruz,düzen oturtmaya çalışıyorum geçenlerde iyiydik mesela 3 gün 10 da uyuduk,sonraki gün yine aynı... nasıl kurucam bu düzenigündüzleri az mı uyuyor sizinkiler,biz niye böyleyiz??
slm canm bebeğinçokgeç uyuyor.4 aylık olmuşhemendüzen kurmazsan ilerde daha zor canm. gözlerinin faltaşı gibi olması oyun istemesi yorgun olduğunu gösteriyor.sabahları en geç 7 de uyandr.akşamda 6 dan sonra uyumasına izin verme.ilk 3-4gün zorlanırsın ama zamanla düzene girer.bidebebeğini takip et.uykusu geldiğinde vakit kaybetmeden uyut.geç kalırsan uykusu açılır ve oyun ister.bebeğini öpüyorum.[/QU
Düzen kurmaya çalışıyorum,sabah 7 de uyandırmaya çalıştım bir gün,çk ağladı,gözler kapalı uyanmıyor ki... mesela bugün 9 da götürdüm uyuttum,yarım saat sonra uyandı,ağlıyor,o kadar uğraştım uyumadı geri,mecbur kaldırdım ben de,napıcam bilmiyorum( yarın bir gün işe başlayınca çok zor olacak,onun için de iyi değil bi düzeni olsun istiyorum,ama ağlıyor kalkmak istiyor,şaşırdım napıcamı...
benim de böyle bi sorunum vardı çok şükür kurtuldum doktor tavsiyesine uydum
alttaki kurallara uymanız yeterli
- bebeginizi gündüz uyutmayın
- kendi isteyince yarım saat uyutun ve uyandırın uyanmak istemesede uyandırın
- karnını doyurun oyun oynatıp bebeginizi yorun
- 2 veya 3 saat sonra tekrar uyumak isteyecektir uyutun yarım saat. sizin işlerinizi bitirin bebeğiniz ek gıdaya geçmişse ögününü hazırlayı
- 30 dk sonra bebeginizi tekrar uyandırın
- gece saat 21:00 gibi tüm ışıklar kapatılacak bebek gece ve gündüzü ögrenmeli (gece modu)
- şimdi bebeğinizi uyutun 1 saat sonra uyanıp emmek isteyecek sessizce emzirin ve uyutmaya calışın
- 1 ay bunu deneyin bebeginiz gündüz 30 dk gibi uyur ve kendiliğinden uyanır tüm işlerinizi sabaha bırakmayın
- denedim kızlar ve çok sükür bebegim 22:00 da yatıyor 10 da kalkıyor arada düzensizlikler olur stres yapmayın tekrar düzelecektir