3 boyutlu ultrasonda cinsiyet kesinlesiyormu

BoncuK_GxoxzlxuxM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
338
1
40
kizmar dun kontrole gittim u boyutlu ultrasonda bebegimi gordum gozu kulagi vs... doktorum kiz dedi saglikli olsun kucagimaza alalim insallah ama bole ultrasonda sonradan cinsyeti yaniltmi olabilme ihtimali varmi?

Canım iyi geceler. 23.haftanda söylenilen kesindir. Çünkü çoktan oluştu cinsiyeti. Söylediyse doğrudur...

kizmar dun kontrole gittim u boyutlu ultrasonda bebegimi gordum gozu kulagi vs... doktorum kiz dedi saglikli olsun kucagimaza alalim insallah ama bole ultrasonda sonradan cinsyeti yaniltmi olabilme ihtimali varmi?
Canım nettir çünkü düşün dudaklarının bile tavşan olup olmadığına bakıyorlar.Net kızın olacaktır tabi Allahın takdiri canım

Canım zaten doktorlar genelde 3 boyutlu ultrasonla bakıyorlar her muayanede. Yani muayene ücretinin dışında ücret almıyorlar..

Heee sen ayrıntılı ultrasonu diyosun canım. O ayrı. Valla ben bi profa gitmiştim. 350.-TL'ydi... Ama daha uygun bakan yerler var diye biliyorum. Hastanelerden araştırabilirsin...

Canım eğer açarsa yani bacagıyla elleriyle yada oturuş pozisyonu ile kapatmazsa cinsiyet kesinleşiyor,eğer dr cinsiyeti şu dediyse sana görmüştür doğrudur cnm,Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inş

üç boyutluda dogru cıkıo canım...normal ultrasonda yanılma olabılıo mus ama üç boyutlada daha az pay var tatlım.dr cınsıyetını gorupte soyledıyse dogrudur tatlım...rabbım sagsaglım kucaklamayı nasıp etsın canım...

Detaylı ultrasonda baktırdıysan cinsiyeti kesindir.. çünkü tüm organları hatta damarları görebiliyorlar...Bebişini birebir görmek de en büyük mutluluk bence...

Koşuyolu görüntüleme merkezinde detaylı ultrason yani 4d ultrason 200 ytl.. Biz pazarlık ettik 150 ytl ye baktırdık bebişimize

ben de 20+4 de girdim zekai tahirde detaylı ultrasona ama dr. "yüksek ihtimalle kız" dedi bu ne şimdi...kesin mi demek istedi anlamadım ki....

X