• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 bölge lazer

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
529
613
53
21 yaşımdayım ve bu hafta ilk seansıma gideceğim gelmeden birgün önce jilet kullanarak temizlik yapılamam söylendi
Sorum şu lazerin ev verimli dönemi ne zaman önerilerinizi merak ediyorum

21 yaşımdayım ve bu hafta ilk seansıma gideceğim gelmeden birgün önce jilet kullanarak temizlik yapılamam söylendi
Sorum şu lazerin ev verimli dönemi ne zaman önerilerinizi merak ediyorum
Canım kişiden kişiye değişir mesela benim regl den 1 hafta öncesi gittiğimde dökülme yaşıyordum ama regl sonrası gittiğimde dökülmüyordu görümcemle birlikte gidiyorduk ama onun her halükarda dökülme oldu ve bitti benim bitmedi tabi hormonlara göre de değişiyor sanırım

Canım kişiden kişiye değişir mesela benim regl den 1 hafta öncesi gittiğimde dökülme yaşıyordum ama regl sonrası gittiğimde dökülmüyordu görümcemle birlikte gidiyorduk ama onun her halükarda dökülme oldu ve bitti benim bitmedi tabi hormonlara göre de değişiyor sanırım
Teşekkür ederim yorumunuz için
Evet kişiden kişiye göre farklılık gösteriyormuş bugün ilk seansıma gittim bakalım bende ki doğru zamanı yakalayabilecek miyim

Back