• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3.bebisi dusunenler ve 3.çocuğu olanlar burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 34 yaşındayım aynen yaş ilerliyor ama 2 yaşındaymış daha hemen kalıyorsun biraz bekle derim ama geç tutuyorsa yavaş yavaş başla nacizane fikrim tabi karar sizin canım

yok canım benim ceket assam hamile kalıyor derlerya öyle. şimdilik düşünmüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin

Ca
yok canım benim ceket assam hamile kalıyor derlerya öyle. şimdilik düşünmüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım konuyla alakalı değil ama mesaj yolladığı mız yada takip ettiğimiz konuların mesajları nasıl takip ediyoruz bı turlu beceremedim senin mesajında karıştırırken buldum

Telden giriyorum uygulama yi yükledim bildirim geliyo ama hep başka şeylerden mesaj yolladiklarimin cevap karını göremiyorum rahatsız ettim kusura bakma canım

Yazını yeni farkettim kusura bakma canım kullanmayı fazla bilmiyorum bildirimleri göremiyorum

Kusura bakma canım bildirimleri göremiyorum kullanmayı beceremedim bı turlu ben bence düşün bende cesaret edemiyordum ama bir zaman sonra insan istiyo yaşımız fazla geç olmadan nasip olur inşallah
Inşallah canim bakalım istiyoruz cesaret edemiom:anne:

Back