- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
- Konu Sahibi Cicegiimmbe
Canım senin çocukların daha küçük benim iki oğlum var biri 10 biri 7 yaşında
bizimkiler büyüyene kadarda bizim yaş geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin çocukların daha küçük benim iki oğlum var biri 10 biri 7 yaşında
Ben 34 yaşındayım aynen yaş ilerliyor ama 2 yaşındaymış daha hemen kalıyorsun biraz bekle derim ama geç tutuyorsa yavaş yavaş başla nacizane fikrim tabi karar sizin canımbizimkiler büyüyene kadarda bizim yaş geçer
Ben 34 yaşındayım aynen yaş ilerliyor ama 2 yaşındaymış daha hemen kalıyorsun biraz bekle derim ama geç tutuyorsa yavaş yavaş başla nacizane fikrim tabi karar sizin canım
Amin canım konuyla alakalı değil ama mesaj yolladığı mız yada takip ettiğimiz konuların mesajları nasıl takip ediyoruz bı turlu beceremedim senin mesajında karıştırırken buldumyok canım benim ceket assam hamile kalıyor derlerya öyle. şimdilik düşünmüyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin
Ca
Amin canım konuyla alakalı değil ama mesaj yolladığı mız yada takip ettiğimiz konuların mesajları nasıl takip ediyoruz bı turlu beceremedim senin mesajında karıştırırken buldum
Inşallah canim bakalım istiyoruz cesaret edemiomYazını yeni farkettim kusura bakma canım kullanmayı fazla bilmiyorum bildirimleri göremiyorum
Kusura bakma canım bildirimleri göremiyorum kullanmayı beceremedim bı turlu ben bence düşün bende cesaret edemiyordum ama bir zaman sonra insan istiyo yaşımız fazla geç olmadan nasip olur inşallah
Amin canım inşallah bakalimmmBencede uzatma canım arayı çocuk tutunayim doğrayım derken zaman geçiyor fazla yaş arası iyi olmaz diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim hakkında hayırlısı neyse o olsun
Hakkında hayırlısı olsun canımInşallah canim bakalım istiyoruz cesaret edemiom![]()
Amin canım saolasinHakkında hayırlısı olsun canım
Ben burdayımToplasin nerdesiniz kızlar
Hosgeldinnn canimmm nasilsinnnBen burdayım
Mesajını yeni gördüm canım iyiyim sen nasılsınHosgeldinnn canimmm nasilsinnn
Iyim canım sukur kimsecikler yok burdaaa bizden baskaaaMesajını yeni gördüm canım iyiyim sen nasılsın