• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 3.bebisi dusunenler ve 3.çocuğu olanlar burayaaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.826
347
333
Arkadaşlar merhaba ben 3.bebisi olan arkadaşlarımız tecrübelerini ve 3. Bebisi düşünen arkadaşlarımız hep beraber sohbetee ben de kararsız kaldım neden derseniz oğlum var 6yasinda kizimda nisanda 4den gün alacak etraftaki arkadaşlarım zamanının geldiğini söylüyorlar ama ben birazdaha küçük kızımın büyüsün öyle diyorum ama hep beraber sohbetleee birlikte konuşalım durumlar nasil olacaak

Merhaba bende üçüncüye hamileyim. Plansız bir gebelik bendeki spiralle hamile kaldım. Büyük oğlum 7 küçük oğlum 3 yaşına yaklaştı . Bu gelen de kız ;)
Başta kabullenmekte çok zorlandım ağladım hatta günlerce ama kıyamadım tabiki , şuan alıştık ve bekliyoruz 31. Haftamdayım.
Allah gönlünüze göre versin. Bende bakıyodum hep forumlara çok bişey bulamadım üç çocuklu annelerin paylaşımını buradan ilerleriz inşallah...

Merhaba bende üçüncüye hamileyim. Plansız bir gebelik bendeki spiralle hamile kaldım. Büyük oğlum 7 küçük oğlum 3 yaşına yaklaştı . Bu gelen de kız :KK66:
Başta kabullenmekte çok zorlandım ağladım hatta günlerce ama kıyamadım tabiki , şuan alıştık ve bekliyoruz 31. Haftamdayım.
Allah gönlünüze göre versin. Bende bakıyodum hep forumlara çok bişey bulamadım üç çocuklu annelerin paylaşımını buradan ilerleriz inşallah...
Merhaba canım inşallah allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah esim istiyor dediğim gibi ama ben yapayım diyorum ama cesaretde edemiyorum :anne:

Merhaba canım inşallah allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah esim istiyor dediğim gibi ama ben yapayım diyorum ama cesaretde edemiyorum :anne:
Teşekkür ederim amin inşallah güzel dileklerin için sağol...
Aslında siz avantajlısınız yaşları büyümüş çocukların şimdi yapayım deseniz küçük okula gitmeye diğeri bir yaşına gelir oh mis :)
Hakkınızda Hayırlısı olsun

Teşekkür ederim amin inşallah güzel dileklerin için sağol...
Aslında siz avantajlısınız yaşları büyümüş çocukların şimdi yapayım deseniz küçük okula gitmeye diğeri bir yaşına gelir oh mis :)
Hakkınızda Hayırlısı olsun
Amin cnm çok Saol inşallah bakalım nolcakbebde istiyor gibiyim hayirlisi inşallah canimmm:KK49:

Selam kizlar bende yazmak istedim ben pkoluyum ilk hamileligimde tedaviler ignelerle.kizim oldu sonra 2. Istedik yine ilaclar igneler kizim simdi 10.oglum 7 yasinda vr ben ve esim 3. Cocugu istedik y
Igne ve klomen tedavisi oldum tutmadi tedavileri biraktim yasim 31 3. Dahami zor olacak diye korkmaya basladim yilalrca.duzenli adet olayim diye dogum kontrol hapi iciyordum doktor oneriyordu yaza tekrar tedaviye baslicam insallah 3. Kuzumuda rabbim nasip eder bize hayirlisiyla..

Selam kizlar bende yazmak istedim ben pkoluyum ilk hamileligimde tedaviler ignelerle.kizim oldu sonra 2. Istedik yine ilaclar igneler kizim simdi 10.oglum 7 yasinda vr ben ve esim 3. Cocugu istedik y
Igne ve klomen tedavisi oldum tutmadi tedavileri biraktim yasim 31 3. Dahami zor olacak diye korkmaya basladim yilalrca.duzenli adet olayim diye dogum kontrol hapi iciyordum doktor oneriyordu yaza tekrar tedaviye baslicam insallah 3. Kuzumuda rabbim nasip eder bize hayirlisiyla..
Inşallah en kisa zamanda hamis kalirsin canım stres yapma inşallah bu tedavinde olur allah bağışlasın evlatlarini

Merhaba hanımlar bende sizin gibi 3.çocuğu istiyorum, benimkiler biri,14, biri 10,yaşında bana doktor hamile kal diyor hormonlarım alt üst olmuş malesef

Merhaba hanımlar bende sizin gibi 3.çocuğu istiyorum, benimkiler biri,14, biri 10,yaşında bana doktor hamile kal diyor hormonlarım alt üst olmuş malesef
Canım inşallah biran önce kalirsin geçmiş olsun bende kararsizim etraftakiler arayı uzatma diyor benimde küçük 3yasinda nisanda 4den gun alacak bilemiyorum kararsizim

Canım inşallah biran önce kalirsin geçmiş olsun bende kararsizim etraftakiler arayı uzatma diyor benimde küçük 3yasinda nisanda 4den gun alacak bilemiyorum kararsizim
Bence fazla bekleme canım benim şimdiki aklım olsa arayı bu kadar açmazdım cünkü yaş ilerledikce sağlık sorunları artıyor,sabrın azalıyor fazla sese tahammül edemiyosun

Ayni benim ki gibi hic tedavi oldunmu ben denedim olmadi
Yazını yeni farkettim kusura bakma canım kullanmayı fazla bilmiyorum bildirimleri göremiyorum
Maşallah cnm allah bağışlasın evlatlarini bende cesaret edemiyorum korkuyorum napicammm bilmiyorum
Kusura bakma canım bildirimleri göremiyorum kullanmayı beceremedim bı turlu ben bence düşün bende cesaret edemiyordum ama bir zaman sonra insan istiyo yaşımız fazla geç olmadan nasip olur inşallah

Sizi tebrik ediyim bi baştan
benim biri oğlan 4 biri kız 2 yaşın çok şükür 2 evladım allah onlara sağlık versin. 32 yaşındayım eşimde bende çok cocuk isterdik ama maşallah 2.si yetti bize. 3 cesaret dahi edemiyoruz.

Ayni benim ki gibi hic tedavi oldunmu ben denedim olmadi
Canım ben ilk oğluma bir sene tedavi olmuştum ama tedaviyle olmadı ikinci oğluma bir tene düşüğün peşinden kaldım 3 cuye daha tedavi için gitmedim ama kadın doğuma ve dahiliye ben çocuk düşünüyorum kontrol için geldim dedim ve tahlillerin ve kadın doğum da kontrollerini yaptırdım bişey çıkmadı bu ayda kalamazsam gidicem tedaviye 6 günüm kaldı kusura bakma uzun oldu biraz Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Sizi tebrik ediyim bi baştan
benim biri oğlan 4 biri kız 2 yaşın çok şükür 2 evladım allah onlara sağlık versin. 32 yaşındayım eşimde bende çok cocuk isterdik ama maşallah 2.si yetti bize. 3 cesaret dahi edemiyoruz.
Canım senin çocukların daha küçük benim iki oğlum var biri 10 biri 7 yaşında

Bencede uzatma canım arayı çocuk tutunayim doğrayım derken zaman geçiyor fazla yaş arası iyi olmaz diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim hakkında hayırlısı neyse o olsun

Back