Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. Canımız kocalarımızla bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımza alır ve büyütürüz innnnşalllaaahhhh.
2,5 yıllık evlyim. Bende bu yılın başında şubat ayında 8 haftalık bebğimi aldırmak zorunda kaldım. Karnımda ölmştü. aylarca üzüldüm, ağladım. sonrasında 6 ay sonra yani ağustos ayında tekrar düşündük bebek sahip olmayı. doktorda 6 ay süre vermişti en az. Rabbim kısmet etti ama maalesef o da karnımda öldü. hemen hemen aynı haftalar. 9 hafta olması gerekiyordu bu hafta ama geçen hafta en son kal atışını duyduk ve sonrasında 1-2 gün içinde ölmüş herhalde. dün kontrole gittiğimde öldüğünü öğrendik. aldırdık mecburen. üniversite hastaneside yapıldı krtaj. 2 saat sonrasındada taburcu oldum.
moralim alt üst yine. tekrar hamile kalsam yine aynııs olcak endişesi var içimde. zaten en az 2 ay çocuk düşünmeyin dedi doktor. hem 2 ay sonra kan pıhtılaşması vb.testler için dr.a gidicem. muhtemelen kan pıhtılaşyr olabilir dedi. tedaviye başlıycaz bakalım.
okutmanlık yapıyorum üniv.de bi yandanda yüksek lisansa başlıycam. denizliye gitmem gerekcek haftada 2 gün. şimdi hiç olmazsa o aradan çıksa mı acaba diyorum. önümüzdeki mayıs hazirana kadar düşünsem mi düşünmesem mi bilmiyorum. tabiki öncelikle test sonuçlarını bekliycez.
hepinizden çok dua bekliyrum. inşallah cennete gönderdiğimiz meleklerimizin yerine onların kardeşlerini kucaklarımıza alır ve büyütürz. Allah tüm isteyenlere versin. yardım etsin