How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

3. bebeğimde öldü :(

benim de 2 düşüğüm (kalbi durduğu için) ve aralık ayında da bir kürtajım var boş gebelikten dolayı bir kez samsun 19 mayısta araştırma her türlü tetkik vsvs yapıldı sorun bulunamadı ve bir ay önce de ankarada riskli gebelikler uzmanı Özgür Deren e gittim tetkikler hacettepede yapıldı sonuç normal yani bende pıhtılaşma olmamamsına rağmen 3 sonuçsuz hamilelik yaşadım ama bebeğimi kucağıma alacağımı biliyorum zaten doktorum da bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirmen kuvvetle muhtemel dedi üstelik benim yaşım da daha büyük ve bu ay tekrar korunmayı bıraktık benim içim çok rahat ve yaşadıklarımı GERÇEKTEN unuttum yeniden başladım...hamile kaldığını hissettiğin andan itibaren doktora git iğneden önce aspirin verir muhtemelen...bir doktora danış aspirin konusunda canım hatta hamilelik planladığın andan itibaren başlamanı bile önerebilir ( ben son hamileliğimde başlamıştım ama maalesef boş gebelikti bebek yoktu zaten) moralini bozma...

sizede geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle

sağolasın canım benim ben duanın gücüne çok inanırım allah razı olsun duaların için.

evet canım hereşeyin başı sonu dua gönülden dua edip allaha yalvarmak lazım ki oda istediklerimizi versin.şuna inanıyorum ki allahtan birşeyleri yürekten istediğimizde geri çevirmiyo veriyo.

27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.

merhaba canım bende göbekten iğne ve kullanıyorum ben gebe kalmadan iğne ve aspirin kullanmaya başladım ilk aylarda bebeğin beslenmesi önemliymiş o yüzden hamile olup olmadığını erken öğrenmeye gayret et bende 1 düşük yaptım sonra yaptığım testlerden pıhtılaşma olduğu çıktı ortaya ablamdada aynı sorun var şimdi herşey yolunda allah nasip ederse 9 ay boyunca iğne kullanıcam..

27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.

mrb canım,benimde 1.gebeliğim biokimyasal gebelikdi kendiliğinden düşdü,2.si 10 haftalıkken senin gibi kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 3 ay oldu,şimdi yine hamileyim ama değerim çok yüksek değil ,yine düşebilir yani,bende bu pıhtılaşma sorunu için test yapdırcakdım bu ay ama şuan hamileyim bende korkuyorum bendede olabilirmi die,hamile kalabiliyorum ama bebeklerim yaşamıyor bir türlü,ne yapmam lazım bilmiyorum ben daha test yapdırmadım,:((

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. Canımız kocalarımızla bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımza alır ve büyütürüz innnnşalllaaahhhh.
2,5 yıllık evlyim. Bende bu yılın başında şubat ayında 8 haftalık bebğimi aldırmak zorunda kaldım. Karnımda ölmştü. aylarca üzüldüm, ağladım. sonrasında 6 ay sonra yani ağustos ayında tekrar düşündük bebek sahip olmayı. doktorda 6 ay süre vermişti en az. Rabbim kısmet etti ama maalesef o da karnımda öldü. hemen hemen aynı haftalar. 9 hafta olması gerekiyordu bu hafta ama geçen hafta en son kal atışını duyduk ve sonrasında 1-2 gün içinde ölmüş herhalde. dün kontrole gittiğimde öldüğünü öğrendik. aldırdık mecburen. üniversite hastaneside yapıldı krtaj. 2 saat sonrasındada taburcu oldum.
moralim alt üst yine. tekrar hamile kalsam yine aynııs olcak endişesi var içimde. zaten en az 2 ay çocuk düşünmeyin dedi doktor. hem 2 ay sonra kan pıhtılaşması vb.testler için dr.a gidicem. muhtemelen kan pıhtılaşyr olabilir dedi. tedaviye başlıycaz bakalım.
okutmanlık yapıyorum üniv.de bi yandanda yüksek lisansa başlıycam. denizliye gitmem gerekcek haftada 2 gün. şimdi hiç olmazsa o aradan çıksa mı acaba diyorum. önümüzdeki mayıs hazirana kadar düşünsem mi düşünmesem mi bilmiyorum. tabiki öncelikle test sonuçlarını bekliycez.
hepinizden çok dua bekliyrum. inşallah cennete gönderdiğimiz meleklerimizin yerine onların kardeşlerini kucaklarımıza alır ve büyütürz. Allah tüm isteyenlere versin. yardım etsin

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. Canımız kocalarımızla bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımza alır ve büyütürüz innnnşalllaaahhhh.
2,5 yıllık evlyim. Bende bu yılın başında şubat ayında 8 haftalık bebğimi aldırmak zorunda kaldım. Karnımda ölmştü. aylarca üzüldüm, ağladım. sonrasında 6 ay sonra yani ağustos ayında tekrar düşündük bebek sahip olmayı. doktorda 6 ay süre vermişti en az. Rabbim kısmet etti ama maalesef o da karnımda öldü. hemen hemen aynı haftalar. 9 hafta olması gerekiyordu bu hafta ama geçen hafta en son kal atışını duyduk ve sonrasında 1-2 gün içinde ölmüş herhalde. dün kontrole gittiğimde öldüğünü öğrendik. aldırdık mecburen. üniversite hastaneside yapıldı krtaj. 2 saat sonrasındada taburcu oldum.
moralim alt üst yine. tekrar hamile kalsam yine aynııs olcak endişesi var içimde. zaten en az 2 ay çocuk düşünmeyin dedi doktor. hem 2 ay sonra kan pıhtılaşması vb.testler için dr.a gidicem. muhtemelen kan pıhtılaşyr olabilir dedi. tedaviye başlıycaz bakalım.
okutmanlık yapıyorum üniv.de bi yandanda yüksek lisansa başlıycam. denizliye gitmem gerekcek haftada 2 gün. şimdi hiç olmazsa o aradan çıksa mı acaba diyorum. önümüzdeki mayıs hazirana kadar düşünsem mi düşünmesem mi bilmiyorum. tabiki öncelikle test sonuçlarını bekliycez.
hepinizden çok dua bekliyrum. inşallah cennete gönderdiğimiz meleklerimizin yerine onların kardeşlerini kucaklarımıza alır ve büyütürz. Allah tüm isteyenlere versin. yardım etsin

arkadaşım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm..bende 1 bebeğimi kaybettim senin gibi karnımda öldü 9 haftalıkdı..
çok zor ama dayanıyor insan umarım en kısa zamanda bebeğine sağlıklı sıhatli kavuşursun..
ben şuanda tedavi oluyorum..hepimiz için hayırlısı olsun..

cnm çok geçmiş olsun..benim kuzenimde senin gibi 3 düşük yaptı 4. bebeği nur topu gibi 3 yaşında şimdi inşşş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun..

Back