geçmiş olsun canım.. inşallah allahım sana sağlıklı nur topu gibi bir bebek armağan eder..
Çok geçmiş olsun canım beniimm... RABBİM hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip etsin inşALAH... Bende temmuz 25 de 26 haftalık bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirdim, ama 3 gün yaşayabildi yavrum, gördüm ama kokusunu içime çekemedim, kucağıma alamadım.. böylesi daha kötü olurdu canm, bebişlerinin ömrü okadarmış, iyiki, gördükten sonra kaybetmedin, daha acı olurduŞefaatçilerin olurlar inşALLAH.. Tekrar geçmiş olsun..
27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.
27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.
merhabalar bu konuyla ilgili bilgim yok ve böyle bi durumla karşılaşmadım ama yazını okuyunca dua etmeden geçmek istemedim.allah bunları sana bi daha yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi yavrun olur ve sağ salim kucağına alır ve büyütürsün inşallah
kritik dönemler doktorun yokmuş :)
keşke olsaymış..
eğer bir daha gebelik yaaşrsan ve doktorun olmazsa hemen farklı bir doktora git canım.
ayrıca herhangi bir kadın doğum uzmanı değil, senin takibi risklli gebelik uzmanı yapmalı..
Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin..
Umarım bir daha yaşamazsın..
çok geçmiş olsun bende yaklaşık 2,5 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım.kendiliğnden düştü ikiside kürtaja gerek kalmadı.10 aydır gittiğim doktoru şimdi bu hafta değiştiriyorum hiç bişey bulamadı (yani düşüklerin sebebini ) boşuna vakit kaybettim ama tabi kısmet.bende kist olduğunu bunun pcos olduğunu geçen ay öğrendim.inş.bu dr dan memnun kalırımda sorun nedir öğrenirimbence sizde bu ilaçları kullandıktan sonra sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip inş.bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.buna inanın.tekrar geçmiş olsun üzülmeyin...
cnm benim çok geçmiş olsun. bende de kan pıhtılaşması var ve benim dört düşüğüm var. beşinciye hamileyim şimdi. 23 haftayı bitirdik şükür. inşallah dünyaya getirmek de nasip olur. sizin bence ilk olarak riskli gebelik uzmanına ya da bir prof.a gitmeniz lazım. ben bu zamana kadar o kadar çok dr. değiştirmek zorunda kaldım ki anlatamam. maalesef her dr. bizim durumumuzu anlamaıyor ve basit bir problem gibi algılıyor. kan pıhtılaşması sorununda gebelik öncesi de kanın sulandırılması çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?