How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

3. bebeğimde öldü :(

aysecix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
11
0
36
Bursa
27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım beniimm... RABBİM hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip etsin inşALAH... Bende temmuz 25 de 26 haftalık bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirdim, ama 3 gün yaşayabildi yavrum, gördüm ama kokusunu içime çekemedim, kucağıma alamadım.. böylesi daha kötü olurdu canm, bebişlerinin ömrü okadarmış, iyiki, gördükten sonra kaybetmedin, daha acı olurdu :( Şefaatçilerin olurlar inşALLAH.. Tekrar geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım beniimm... RABBİM hayırlısıyla tekrar hamile kalmanı ve kucağına almanı nasip etsin inşALAH... Bende temmuz 25 de 26 haftalık bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirdim, ama 3 gün yaşayabildi yavrum, gördüm ama kokusunu içime çekemedim, kucağıma alamadım.. böylesi daha kötü olurdu canm, bebişlerinin ömrü okadarmış, iyiki, gördükten sonra kaybetmedin, daha acı olurdu :( Şefaatçilerin olurlar inşALLAH.. Tekrar geçmiş olsun..

sağolasın canım sanada geçmiş olsun çok acı bi durum

27 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 3 gebelik kaybı yaşadım ilk bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu gerekçesiyle aldılar 2. gebeliğim boştu ondan sonra genetik tahliller filan yapıldı eşimin herhangi bir sorunu yok ama bende gebelikte kan pıhtılaşması sonucu çıktı doktor tedavisinin gebelikte göbekten iğne vurulmak suretiyle yapıldığını söyledi. 3. gebeliğimin ilk beş haftası iğne olmadım çünkü doktor yoktu devam eden 5 haftada iğne oldum ama 10 haftalıkken bebeğimi yine kaybettim 3. kürtajımıda oldum. şimdi başka bi doktora gidiyorum yeni doktor yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve glukofen+folbiol ilaçlarını 3 ay boyunca kullanmam gerektiğini söyledi. sonra gebe kalıcaksın ve yine gebelikte iğne olucaksın göbeğinden dedi. hamile kalmamda sorun yok benim sorunum bebeğimi yaşatamamak ayrıca adetlerimde düzenli 28 günde bir olur. benim durumumda olupta bebek sahibi olanlar varmıdır yada konuya hakim olan kişilerin beni bilgilendirmesini rica ediyorum.

merhabalar bu konuyla ilgili bilgim yok ve böyle bi durumla karşılaşmadım ama yazını okuyunca dua etmeden geçmek istemedim.allah bunları sana bi daha yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi yavrun olur ve sağ salim kucağına alır ve büyütürsün inşallah

kritik dönemler doktorun yokmuş :)
keşke olsaymış..
eğer bir daha gebelik yaaşrsan ve doktorun olmazsa hemen farklı bir doktora git canım.
ayrıca herhangi bir kadın doğum uzmanı değil, senin takibi risklli gebelik uzmanı yapmalı..
Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin..
Umarım bir daha yaşamazsın..

Allah sabır ve daynma gücü versin çok zor vir durum..Ama asla umut bitmemli..sakın kendin i bırakma..sen elinden gelen herşey,i dene , yap gerisini Allahı ma bırak..İnşallah sağlıklı bir yavrun olacak..ben buna inaıyorum..

çok geçmiş olsun bende yaklaşık 2,5 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım.kendiliğnden düştü ikiside kürtaja gerek kalmadı.10 aydır gittiğim doktoru şimdi bu hafta değiştiriyorum hiç bişey bulamadı (yani düşüklerin sebebini ) boşuna vakit kaybettim ama tabi kısmet.bende kist olduğunu bunun pcos olduğunu geçen ay öğrendim.inş.bu dr dan memnun kalırımda sorun nedir öğrenirim :( bence sizde bu ilaçları kullandıktan sonra sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip inş.bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.buna inanın.tekrar geçmiş olsun üzülmeyin...

cnm benim çok geçmiş olsun. bende de kan pıhtılaşması var ve benim dört düşüğüm var. beşinciye hamileyim şimdi. 23 haftayı bitirdik şükür. inşallah dünyaya getirmek de nasip olur. sizin bence ilk olarak riskli gebelik uzmanına ya da bir prof.a gitmeniz lazım. ben bu zamana kadar o kadar çok dr. değiştirmek zorunda kaldım ki anlatamam. maalesef her dr. bizim durumumuzu anlamaıyor ve basit bir problem gibi algılıyor. kan pıhtılaşması sorununda gebelik öncesi de kanın sulandırılması çok önemli.

benim de 2 düşüğüm (kalbi durduğu için) ve aralık ayında da bir kürtajım var boş gebelikten dolayı bir kez samsun 19 mayısta araştırma her türlü tetkik vsvs yapıldı sorun bulunamadı ve bir ay önce de ankarada riskli gebelikler uzmanı Özgür Deren e gittim tetkikler hacettepede yapıldı sonuç normal yani bende pıhtılaşma olmamamsına rağmen 3 sonuçsuz hamilelik yaşadım ama bebeğimi kucağıma alacağımı biliyorum zaten doktorum da bu kez sağlıklı bir hamilelik geçirmen kuvvetle muhtemel dedi üstelik benim yaşım da daha büyük ve bu ay tekrar korunmayı bıraktık benim içim çok rahat ve yaşadıklarımı GERÇEKTEN unuttum yeniden başladım...hamile kaldığını hissettiğin andan itibaren doktora git iğneden önce aspirin verir muhtemelen...bir doktora danış aspirin konusunda canım hatta hamilelik planladığın andan itibaren başlamanı bile önerebilir ( ben son hamileliğimde başlamıştım ama maalesef boş gebelikti bebek yoktu zaten) moralini bozma...

benim yakın arkadaşımda hamile kalıyordu bebekler karnında ölüyordu üç dört defa kürtaj oldu bundan dolayı..en son gittiği doktor kan pıhtılaşması olduğunu söyledi hamileliğin ilk gününden göbekten iğne vurdu bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına aldı..iki hafta öncede ikinciyi doğurdu ondada göbekten kullanılan iğnelerden kullandı bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına aldı..böyle durumlarda doktor seçimi çok önemli..

bi arkadaşım aynı durumda idi 10 haftalıkken düşük yapıyordu 3 kere yaaşdı bunu bundan 6-7 yıl önce o zamanın etlik ssk hastanesi başhekiminin özeline gitmeye başladı nedeni ne idi şimdi hatırlamıyorum ama sonra düşük olmadı ama 9 ay boyunca hep yatmıştı evde allah yardımcın olsun

canım bu konuda bir bilgim yok ama biz de bebek sahibi olmak için korunmayı bıraktık.sana ve bebek sahibi olmak isteyen herkese dualarımı gönderiyorum.inş sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...:38:

merhabalar bu konuyla ilgili bilgim yok ve böyle bi durumla karşılaşmadım ama yazını okuyunca dua etmeden geçmek istemedim.allah bunları sana bi daha yaşatmasın inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi yavrun olur ve sağ salim kucağına alır ve büyütürsün inşallah

sağolasın canım benim ben duanın gücüne çok inanırım allah razı olsun duaların için.

kritik dönemler doktorun yokmuş :)
keşke olsaymış..
eğer bir daha gebelik yaaşrsan ve doktorun olmazsa hemen farklı bir doktora git canım.
ayrıca herhangi bir kadın doğum uzmanı değil, senin takibi risklli gebelik uzmanı yapmalı..
Allah yardımcın olsun, Allah sabır versin..
Umarım bir daha yaşamazsın..

ewet doktor yoktu kalp krizi geçirmiş ve yerine vekil doktor gelmişti iğneleri gebe kaldığın anda başlamamız gerekiyor dedi doktorum diye söylememe rağmen kendisi gelince yazsın ilacını dedi sanki kendisi doktor değilmiş gibi araya kurban bayramı girdi ve iğnelerimi 5 hafta vurunamadım zaten bebeğimin belişimi 5. haftada durmuş ben bursaya bağlı bir ilçede yaşıyorum ve 100bini aşkın nufuslu bir ilçede sadece 1 adet khd uzmanı var. şuanda zaten bursa merkezde özel bi doktora gidiyorum umarım bir daha bu acıyı yaşamadan bebeğim olur.

çok geçmiş olsun bende yaklaşık 2,5 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım.kendiliğnden düştü ikiside kürtaja gerek kalmadı.10 aydır gittiğim doktoru şimdi bu hafta değiştiriyorum hiç bişey bulamadı (yani düşüklerin sebebini ) boşuna vakit kaybettim ama tabi kısmet.bende kist olduğunu bunun pcos olduğunu geçen ay öğrendim.inş.bu dr dan memnun kalırımda sorun nedir öğrenirim :( bence sizde bu ilaçları kullandıktan sonra sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirip inş.bebeğinizi kucağınıza alacaksınız.buna inanın.tekrar geçmiş olsun üzülmeyin...

allah bir daha hiç birimize bu acıyı yaşatmasın çok zor bi durum ayrıca olayın psikolojik boyutuda var yani hamile kaldığıma sevinememiştim bile ilk kürtajımdan sonra yani hep ölücek gibime geldi netice değişmedide... bende değiştirdim doktorumu yeni doktor yumurtalıklarımında yavaş çalıştığını söyledi diğeri 3 gebeliktede özeline gitmeme rağmen böyle rahatsızlığımın olduğunu söylemedi yada farkedemedi. allah sizede banada isteyen herkesede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

cnm benim çok geçmiş olsun. bende de kan pıhtılaşması var ve benim dört düşüğüm var. beşinciye hamileyim şimdi. 23 haftayı bitirdik şükür. inşallah dünyaya getirmek de nasip olur. sizin bence ilk olarak riskli gebelik uzmanına ya da bir prof.a gitmeniz lazım. ben bu zamana kadar o kadar çok dr. değiştirmek zorunda kaldım ki anlatamam. maalesef her dr. bizim durumumuzu anlamaıyor ve basit bir problem gibi algılıyor. kan pıhtılaşması sorununda gebelik öncesi de kanın sulandırılması çok önemli.

öncelikle sizede geçmiş olsun allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. şuanda yeni bi doktora gidiyorum zaten bundan çok umutluyum çünkü beni çok rahatlatıcı şekilde konuştu ve bursa çapında ün yapmış bi çok tanıdığımın gittiği bi doktor başta 1 2 gebelik kaybının normal olabileceğini söylemişti eski doktorum o kadar önemsemediler ama insan yaşadığını biliyor işte allah bir daha yaşatmasın hiç kimselere

bendeee bebeiğimi yeni kaybettim:(( bebeim 7 haftalıktı kalbi durmuş kürtaj oldum :((( cok zor bi durum allhım bidaha yasatmasınn.. benimde rahmim çift rahimmiş perde varmış ve erken doğum yapma riskim ve düşük tehlikem olrmş. ilk bebeimdi kaybettim. allhım saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inş:(((( cok üzgünümmmmm cok :((

Back