Saç Uzatma Yöntemleri 3 Aylık Saç Uzatma Ve Bakım

Canim valla ben zarardan cok yararini gordum sac derimdeki konak egzama artik neyse tum pulluklari gecirdi krem tek kotu yani burda yok bende 2 tup vardi 1i bitmek uzere nisan basinda ve sonunda fotograf koyucagim bir bakin 1 ayda ne kadar uzatmis ona gore denersiniz

aaa bu çok daha iyi olur canım fotonu bekliyorum sabırsızlıkla :16:

Canim valla ben zarardan cok yararini gordum sac derimdeki konak egzama artik neyse tum pulluklari gecirdi krem tek kotu yani burda yok bende 2 tup vardi 1i bitmek uzere nisan basinda ve sonunda fotograf koyucagim bir bakin 1 ayda ne kadar uzatmis ona gore denersiniz

fotoğrafını bekliyoruz canım ayrıca benimde kafamda deride pullanma var bende bir çözüm arıyorum yıllardır fakat yurt dışından ilacı getirtmem çok zor herhalde :25:

Dün yağlı saç bakımımı uyguladım bugün akşam sinameki kürünü yapacağım. Herkes saçların çok canlı görünüyor diyor. :32:

Dün akşam sekizde sinameki maskemi yaptım. Ama daha banyoya giremedim. Gece de öyle yattım. Tabi yastığı havluya sardım kafamı da :1:
İnşallah sabah saçsız kalmam diye dua ettim.:21:
Şimdi güneş enerjisi suyu ısıtsın diye bekliyorum kimbiyi açasım bile gelmiyo üşengeçlikte çığır açtım :27:

arkadaşlar bn ankaradan yazıyorum., çoğu kişinin yorumunu okudum ama gerçekten boncuk kaynağı profesyonelce yapan çok az kuaför var.ben ilk boncuk kaynak yaptırdığımda 5 -6 gün geceleri acıdan kıvrandığımı biliyorum.sonra saçımın bazı bölgelerinde yaralar ve kabuklanmalar meydana geldi.tabi ki 3-5 tane boncuk düşmesi oldu ama saç derimde aşırı bir dökülme meydana geldi.bu beni çok üzdü.bence bunun nedeni acemi birinin bana kaynak yapmasıydı. sonra çok araştırdım ve internetten bu işin gerçekten profesyoneli olan bir kuaföre rastladım.ne saçımda öyle çok dökülme oldu.nede 3-4 gün acıma.her 3-4 ayda gidip değiştiriyorum.eğer ulaşmak isterseniz youtube de videosu var. ankara saç kaynak diye bir video çıkıyor.videoda ismi tuncay yazıyor ve telefonu var.bn yinede telefonunu burada da paylaşıyorum.0543 352 14 44 REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ HERALDE.

arkadaşlar bn ankaradan yazıyorum., çoğu kişinin yorumunu okudum ama gerçekten boncuk kaynağı profesyonelce yapan çok az kuaför var.ben ilk boncuk kaynak yaptırdığımda 5 -6 gün geceleri acıdan kıvrandığımı biliyorum.sonra saçımın bazı bölgelerinde yaralar ve kabuklanmalar meydana geldi.tabi ki 3-5 tane boncuk düşmesi oldu ama saç derimde aşırı bir dökülme meydana geldi.bu beni çok üzdü.bence bunun nedeni acemi birinin bana kaynak yapmasıydı. sonra çok araştırdım ve internetten bu işin gerçekten profesyoneli olan bir kuaföre rastladım.ne saçımda öyle çok dökülme oldu.nede 3-4 gün acıma.her 3-4 ayda gidip değiştiriyorum.eğer ulaşmak isterseniz youtube de videosu var. ankara saç kaynak diye bir video çıkıyor.videoda ismi tuncay yazıyor ve telefonu var.bn yinede telefonunu burada da paylaşıyorum.0543 352 14 44 REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ HERALDE.

konunun kaynakla ilgisi ne
diğer topikte görünce gerçekten yardımcı olmak istediğinizi düşünmüştüm
ama baştan aşağı reklam kokuyo yazınız iyisi kötüsü kalmamış reklama dair
yine de yanlış topiğe geldiğinize inanmak istiyorum
iyi günler

Kızlarrr merhaba. Ben de bu işe baş koyup sonra devam ettiremeyenlerdenim. :ssz:
Bir türlü rutin bir düzene sokamıyorum saç bakımımı. Sayenizde gaza geldim şimdi kür uyguluyacağım saçıma sabaha kadar kalsın :1:
Bu arada doa kozmetik keratinli maskeyi kullanan var mı spariş vereyi düşünüyorumda. Ya da önerebileceğiniz başka bir marka var mı?

Kızlarrr merhaba. Ben de bu işe baş koyup sonra devam ettiremeyenlerdenim. :ssz:
Bir türlü rutin bir düzene sokamıyorum saç bakımımı. Sayenizde gaza geldim şimdi kür uyguluyacağım saçıma sabaha kadar kalsın :1:
Bu arada doa kozmetik keratinli maskeyi kullanan var mı spariş vereyi düşünüyorumda. Ya da önerebileceğiniz başka bir marka var mı?

kedikııııııızzz :16:
nerelerdesin görüşemiyoruz anacım :1:
bakımlar nasıl gidiyo niye devam etmiyosun
hemen başla bence de bugünden itibaren
bu arada keratin maskesi hep olumlu yorumlar almış
bi alıp dene istersen fiyatıda uygun
ben de alıcam bi ara inş işimize yarar
çok öpüldün iyi geceler canım:54:

kedikııııııızzz :16:
nerelerdesin görüşemiyoruz anacım :1:
bakımlar nasıl gidiyo niye devam etmiyosun
hemen başla bence de bugünden itibaren
bu arada keratin maskesi hep olumlu yorumlar almış
bi alıp dene istersen fiyatıda uygun
ben de alıcam bi ara inş işimize yarar
çok öpüldün iyi geceler canım:54:

Sınavlar felan derken çok ihmal ettim sizi canım ama hepinizi çok özledimm artık telafi zamanı :17:
Başladım canım bile hazırladım şimdi ılımasını bekliyorum :21: Süper canım o zaman alıyım ben de veriyim hemen sıparişi kullanmaya başladıktan sonra gözlemlerimi yazarım canım :51:
Sen de öpüldün çok canım iyi gecelerr :54:

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3aydır saç uzatmak için uğraşıyorum ve yaptığım bakımlardan gayet memnunum resimlerdede görüldüğü üzere son 1 aydır uzama görülüyor 3 ay önce 10-15 cm daha kısaydı şuanda gayet iyi...saçlarınıza gerek duymadıkça fön veya düzleştirme yapmayın.....ayda 1 kere 2 cm kadar saçınızı kestirin hergün yıkyamazsanızda 2 günde 1 yıkayın...

yaptığım bakımlar.......
sinameki kürü
havuç kürü
haftada 1 saf zeytinyağını çok az ısıtıp sürüyorum
ve şampuana sarımsak -çam terebentin ve 3-4 damlada badem yağı kullanıyorum
ayrıca duştan sonra saçıma çam terebentin ve badem yağı sürüyorum 2 sonra yıkıyorum ....umarım herkesin saçı istediği kıvama gelir..

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3aydır saç uzatmak için uğraşıyorum ve yaptığım bakımlardan gayet memnunum resimlerdede görüldüğü üzere son 1 aydır uzama görülüyor 3 ay önce 10-15 cm daha kısaydı şuanda gayet iyi...saçlarınıza gerek duymadıkça fön veya düzleştirme yapmayın.....ayda 1 kere 2 cm kadar saçınızı kestirin hergün yıkyamazsanızda 2 günde 1 yıkayın...

yaptığım bakımlar.......
sinameki kürü
havuç kürü
haftada 1 saf zeytinyağını çok az ısıtıp sürüyorum
ve şampuana sarımsak -çam terebentin ve 3-4 damlada badem yağı kullanıyorum
ayrıca duştan sonra saçıma çam terebentin ve badem yağı sürüyorum 2 sonra yıkıyorum ....umarım herkesin saçı istediği kıvama gelir..
Evet maşallah çok fark var canıım :nazar:
Benim bir sorum olacak, saçında boya var mı acaba? varsa bu bakımlar boyanı akıttı mı? çünkü ben boya akıtmayan kür arıyorum da :)

Kızlar bugünden itibaren saç uzatmak için bakım yapmaya başlıyorum. Bu yaza kadar saçlarım omuzlarımda ve uzatmam gerekiyor. Bu süre içinde çok fazla düzleştirmemeye çalışcam ve boya yaptırmıcam artık kendi saçlarım çıksın istiyorum. Kullandığım boyalar, açıcılar, düzleştirme ve maşa sonucunda baya bi saçlarım yıprandı :41:

Yaptığım bakımlar

1 bepanten ampul
1 bemix ampul
1 evigen ampul
2 çay bardağı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı

bu karışımı haftada birgün saçlarıma uygulayacağım ve saç uzatma günlerine denk getirmeye çalışacağım (kaşımı bir kaba yaptım saçlarıma yeteri kadar sürüp bittiğinde tekrar yapacağım)

ayrıca sinameki maskesini de bugün uygulamaya başladım bunu da haftada birgün yapıcam

1 tatlı kaşığı sinameki
1 çay bardağı su
1 bemix ampul
1 tatlı kaşığı badem yağı

3 ay sonunda saçlarımın ilk ve son halini ekleyeceğim :40:

pardon ben birşey soracaktım bu yaptığınız 2 bakım arasında süre ne kadar tamam ikisini de haftada bir yapıyorsunuz da kaç gün ara ile??

Kızlar bugünden itibaren saç uzatmak için bakım yapmaya başlıyorum. Bu yaza kadar saçlarım omuzlarımda ve uzatmam gerekiyor. Bu süre içinde çok fazla düzleştirmemeye çalışcam ve boya yaptırmıcam artık kendi saçlarım çıksın istiyorum. Kullandığım boyalar, açıcılar, düzleştirme ve maşa sonucunda baya bi saçlarım yıprandı :41:

Yaptığım bakımlar

1 bepanten ampul
1 bemix ampul
1 evigen ampul
2 çay bardağı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı

bu karışımı haftada birgün saçlarıma uygulayacağım ve saç uzatma günlerine denk getirmeye çalışacağım (kaşımı bir kaba yaptım saçlarıma yeteri kadar sürüp bittiğinde tekrar yapacağım)

ayrıca sinameki maskesini de bugün uygulamaya başladım bunu da haftada birgün yapıcam

1 tatlı kaşığı sinameki
1 çay bardağı su
1 bemix ampul
1 tatlı kaşığı badem yağı

3 ay sonunda saçlarımın ilk ve son halini ekleyeceğim :40:

ilk kürü saç diplerine mi uyguluyorsun canım? bir de eğer boyan varsa boyanı akıttı mı? :1:

Son düzenleme:
ilk kürü saç diplerine mi uyguluyorsun canım? bir de eğer boyan varsa boyanı akıttı mı? :1:

sinamekili olanı saç diplerine diğerini tüm saça uygula canım ben bi kaç ay yaptım bıraktım şuanda uzama devam ediyor. Ayrıca saçları güçlendiriyor.

Boyada biraz akma oldu yalnız bu maskelerden mi bilmiyorum :(

Son düzenleme:
Back