Kızlar bugünden itibaren saç uzatmak için bakım yapmaya başlıyorum. Bu yaza kadar saçlarım omuzlarımda ve uzatmam gerekiyor. Bu süre içinde çok fazla düzleştirmemeye çalışcam ve boya yaptırmıcam artık kendi saçlarım çıksın istiyorum. Kullandığım boyalar, açıcılar, düzleştirme ve maşa sonucunda baya bi saçlarım yıprandı ![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
Yaptığım bakımlar
1 bepanten ampul
1 bemix ampul
1 evigen ampul
2 çay bardağı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
bu karışımı haftada birgün saçlarıma uygulayacağım ve saç uzatma günlerine denk getirmeye çalışacağım (kaşımı bir kaba yaptım saçlarıma yeteri kadar sürüp bittiğinde tekrar yapacağım)
ayrıca sinameki maskesini de bugün uygulamaya başladım bunu da haftada birgün yapıcam
1 tatlı kaşığı sinameki
1 çay bardağı su
1 bemix ampul
1 tatlı kaşığı badem yağı
3 ay sonunda saçlarımın ilk ve son halini ekleyeceğim![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK4 :41: :41:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
Yaptığım bakımlar
1 bepanten ampul
1 bemix ampul
1 evigen ampul
2 çay bardağı zeytin yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
bu karışımı haftada birgün saçlarıma uygulayacağım ve saç uzatma günlerine denk getirmeye çalışacağım (kaşımı bir kaba yaptım saçlarıma yeteri kadar sürüp bittiğinde tekrar yapacağım)
ayrıca sinameki maskesini de bugün uygulamaya başladım bunu da haftada birgün yapıcam
1 tatlı kaşığı sinameki
1 çay bardağı su
1 bemix ampul
1 tatlı kaşığı badem yağı
3 ay sonunda saçlarımın ilk ve son halini ekleyeceğim
![Nazar Boncuğu :40: :40:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Son düzenleme: