bende 3.5 aylıkken yaptırdım..sünnet olurken yanındaydım..elini tuttum konuştum bebeğimle..iğne yapılırken biraz ağladı hemen sustu sonra...sünnet sıresında gülücükler saçtı hepimize...sadece lokal anestesinin etkisi geçince yarım saat hiç durmadan ağladı...o kadar...3 günde iyileşti...iyiki yaptırmışız..bizimde pipide sorun varmış...zaten yaptırmak zorunda kalacakmışız...iyiki erken davranmışız..
bende 3.5 aylıkken yaptırdım..sünnet olurken yanındaydım..elini tuttum konuştum bebeğimle..iğne yapılırken biraz ağladı hemen sustu sonra...sünnet sıresında gülücükler saçtı hepimize...sadece lokal anestesinin etkisi geçince yarım saat hiç durmadan ağladı...o kadar...3 günde iyileşti...iyiki yaptırmışız..bizimde pipide sorun varmış...zaten yaptırmak zorunda kalacakmışız...iyiki erken davranmışız..
biz dora henüz 25 günlüüktü yaptırdığımızda hiçbir problem yoktu pipimizde aama böle daha sağlıklı olduğu için yaptırdık gercektende öle ama hemencik iyileşti büyüdüğündede sadece bize düğününde eğlenmek kalacak stres olmayacak ....
Arkadaşlar 3 aylık oğlumu sünnet ettiricem, nasıl uyuşturuyorlar biliyormusunuz? Narkozmu veriyorlar. bilgisi olan yazabilir mi, birde kaç gün içinde iyileşir, nelere dikkat etmemiz lazım, ağrısı çok olur mu, bez bağlamayı falan nasıl yapıcaz, kaç günde bir pansuman yapılıyor? bilginiz varsa acil cevap bekliyorum.
EN GÜZEL ZAMAN HEMEN YAPTIRIN BENCE DOĞAR DOĞMAZ EN İYİSİ AMA 3 AYDA ÇOK GÜZEL BİR ZAMANLAMA ACI ÇEKMEDEN ÇOK RAHAT ATLATIRSINIZ BEN ÇOK PİŞMANIM KÜÇÜKKEN YAPTIRMADIM İÇİN GEÇEN HAFTA YAPTIRDIM 22 AYLIK OĞLUM KEŞKE DEDİM DAHADA KÜÇÜK OLSAYDIa.s
hiç endişelenme canım sünnet için en uygun zamanlardan birisi de
daha emeklemeden ve bezliyken olan
ben oğlumu yenidoğan sünneti yaptırmıştım
ve göbek bağından önce iyileşmişti
sünnetten sonra sana krem vericekler
o kremi bezine ve pipiyi bol miktarda sürersen hiç beze yapışma falan olmuyor
şimdiden hayırlı olsunn
hayırlı olsun canım..hiç korkma bence tam zamanı panik yapmadan sünnet olacak yavrucuk..bizimki eşşek kadar oldu tırsıyor beni de zora sokuyor hiç sorma..