Çok teşekkür ediyorum şimdi acaba gaz koklatılarakmı yoksa iğneyle uyuşturularakmı yapılsa iyi diye düşünüyorum... Gaz koklatınca hiç acı olmuyormu, diğerinde iğnenin acısından ağlar.. yada gaz koklatıp mı lokal olarak yine uyuşturuyorlar acaba..
yaptırdık, lokalle yaptı doktor ama keşke gaz koklatsalardı, ağlamıştır eminimki ayakları tutulunca. doktor 1 hfata bağlamayın dedi, 1 hafta sonra banyo dedi, ama hertarafa işedi benim sıpam:) bize iş çıktı anlayacağınız, birde bizimki çok yara bağladı, kabuklandı bayaa.. doktor olur demişti, sizdede oldu mu?
masallah canim ;hayirli olsun
damatliginida gorun :asigim:
aynen canim benim bebisin bacaklarini ben tuttum ki cok aglmasin diye ama cok agladi kuzum ...
hayir cok kabuk baglmadi bizim ki
naisl simdi ?
umarim iyilesmistir :1hug:
saol canım benim bebeğimin pipisinin başı görünmüyordu kabukdan, döküldü bir hafta içinde çok az bi yarası var şuanda, belki sünnet derisi daha pipisinin başından çekilmediği için böyle tahriş olmuştur, daha üç ayıktı çünkü...
Bizi sokmadılar amelyathaneye, bebeğim geldiğinde bacağının birindeparmak marartısı vardı:1no2:
doktor çok ağlamadı dedi ama inanmıyorum tutulmaktan iç hoşlanmaz benimki, keşke ısrar etseydim gaz koklatın iye, neyse oldu bitti hepimize geçmişler olsun
bende yaptırıcam genelle daha mı ii oluyor yani bizimki yarı sünnetli bi de...
sünnet olurken anneyi de mi LIYOLAR BENİM YÜREĞİM KALDIRMAZ ORADA AĞLAMAKTAN KENDİMİ ALIKOYAMAM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?