• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık korunma iğnesinden sonra uzun süren adetim

Nisan2002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
4
0
1
22
Merhaba 1 senelik evliyim evlendiğim ay doğum kontrol hapına başladım düzensiz içtiğim için korkum ve 1 ay sonra doktora gittim bana 3 aylık korunma iğnesi verdi bende vurdurdum 3 ay hastalanmadım sonra belli belirsiz adet düzensizliği yaşadım 1 ay adet görüyorum 1 ay görmüyorum bazen 3 hafta arayla yine 1 ay adet görüyorum bıktım kan görmekten psikoloji de bırakmadı doktorumu değiştirdim yeni evliyken çok yanlış bi korunma yöntemi dedi şimdi düzeltmeye çalışıyorum bugün primolut 5 verdi bebek sahibi olmak istiyorum bu durumu yaşayanlar var mı yaşıma (23) göre yumurtalıklarım azmış amh 1.60 çıktı

Birkaç iğneden sonra komple adetten kesileceksiniz ..ben yaptırdım iki yıl kadar çok pişmanım ..hormonlel dengeyi bozuyor yüzümde tüylenme vs.yapti..simdiki aklım olsa asla yaptirmazdim

Birkaç iğneden sonra komple adetten kesileceksiniz ..ben yaptırdım iki yıl kadar çok pişmanım ..hormonlel dengeyi bozuyor yüzümde tüylenme vs.yapti..simdiki aklım olsa asla yaptirmazdim
doktora güvenip 1 kere vurdurdum bir daha asla vurdurmam şu an adetimi başka bir doktorla düzene sokmaya çalışıyoruz adet kesici verdi inş iyi gelir senin şu an adet düzenin nasıl ? benim çocuğum yok olsun istiyorum tavsiye edeceğim şeyler var mı ?kendi kendime de bir şeyler deniyorum hayıt tokumu ve bir zühre ananın sultan macununu kullanıp memnun kalanlar varmış

doktora güvenip 1 kere vurdurdum bir daha asla vurdurmam şu an adetimi başka bir doktorla düzene sokmaya çalışıyoruz adet kesici verdi inş iyi gelir senin şu an adet düzenin nasıl ? benim çocuğum yok olsun istiyorum tavsiye edeceğim şeyler var mı ?kendi kendime de bir şeyler deniyorum hayıt tokumu ve bir zühre ananın sultan macununu kullanıp memnun kalanlar varmış
Ben kızımın doğumundan sonra yaptırdım iki yıl kadar sonra spiral taktırdım .. çocuk istemiyordum o sebeple sorun olmadı..kızım 19 yaşında bu saatten sonra da doğurmak istemem zaten...
Şu an kondomlo korunuyoruz en zararsızi o bana göre..

Merhaba bende 3 aylık korunma ignesi yaptırdım ve 20 gun kanamam durmadi doktora gittim adet duzenlemesi icin dogum kontrol hapı yazdı iki gundur kullaniyorum ama sadece ara lekelenmem var size nasıl bir adet kesici yazıldi?

Merhaba bende 3 aylık korunma ignesi yaptırdım ve 20 gun kanamam durmadi doktora gittim adet duzenlemesi icin dogum kontrol hapı yazdı iki gundur kullaniyorum ama sadece ara lekelenmem var size nasıl bir adet kesici yazıldi?
merhaba bir senedir uğraşıyorum umarım kurtulmuşumdur bir kutu adet geciktirici kullandım doktorum verdi ve kanamam sadece 7 gün sürdü normalde 10 gün lekelenme 10 gün kanama görüyordum bazen 1 ayı buluyordu daha günüm gelmedi umarım düzene girmişimdir

Bende yaptırdım çok pişmanım 17 gündür adetim geliyo , nezaman düzene girer acaba
Ben prof doktora gittim uzun zamandır gözetiminin altındaydım ne dediyse yaptım 1 kutu adet geciktirici içtim adetim durdu sonra 7 günde bitti normalde 1 ay kelekle karışık adet oluyordum umarım düzene girmişimdir günümün gelmesini bekliyorum

Back
X