3 aylık korunma iğnesin den sonra hamile kalan varmı

mehtap80p

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
18
5
21
Üç aylık iğneden 6sonra hamile kaldım acaba sağlıklı dogarmi endişesi var iğneden sonra hamile kalan varmı

Ben sürekli kötü rüyalar gördüğüm için korktum sen iğneden ne zaman sonra hamile kaldın

Sen iğneden ne zam sonra hamile kaldın bne 6 ay sonra kaldım ve sürekli kötü rüyalar görüyorum bu ara 3 çocuğum var
Ben iğneden 11 ay sonra kaldım bi tanıdğım 6 ay sonra sizin gibi bi sorun teşkil etmiyo bi sorun olmaz eğer çocuga zarar verseydi vurunuşmazdı ayrıca 3 ay etkisi 6 . Ayda kalmışssınız

Ben iğneden 11 ay sonra kaldım bi tanıdğım 6 ay sonra sizin gibi bi sorun teşkil etmiyo bi sorun olmaz eğer çocuga zarar verseydi vurunuşmazdı ayrıca 3 ay etkisi 6 . Ayda kalmışssınız
Tesekur ederim. ama içim deki korku bir türlü geçmiyor rüyamda cüce insan görüyorum bu yüzden korkuyorum daha doktora gitmedim 5 haftalık daha

Tesekur ederim. ama içim deki korku bir türlü geçmiyor rüyamda cüce insan görüyorum bu yüzden korkuyorum daha doktora gitmedim 5 haftalık daha
Bence sıkıntı etmeyin bizimkisi sağlıklı iğnenin etkisi 3 ay sa 4. Ayda bile hamile kalabilen vardır bu konuda gönlünüz rahat olsun

X