6 aylık bir oğlum var. Doğumdan 3 ay sonra regl görmeye başladım ve 3. günü 3 aylık korunma iğnesi vurundum. 15 gün ektra korunun sonra sorun olmaz demişti hemşire biz yinede riske atmamak için ekstra korunduk. Bir kaç kez son zamanlarda iğneye güvendik. pr. ile korunmayı kestik iğne yeterlu diye düşünmüştüm.
Soruma gelecek olursak iğne reglide gecikme yapar mı? Kasık ve bel ağrısı yan etkisi olabilir mi? Iğne vurulalı 70 günü geçti ve ben bir daha regl olmadım. Hamile kalamam (insallah).
Bir diğer sorum da bu yöntemle korunup hamile kalan var mı? Yoksa kendimde hissettiğim değişiklikler kuruntu mu?
Uzattım ama hissettiğim değişiklikler son 10 15 gündür belim ağrıyor ve bacağıma vuruyor ayni oğluma hamileyken olduğu gibi. Sürekli rehl olacak gibi kasıklarım ağrıyor ama sadece beyaz akıntı var ve son dönemde iyice arttı. Sürekli yorgunum ve akşam 8 dedi mi uyku basıyo fırsat bulduğum heran uyuyorum.
Nolursunuz kalmazsın diyin elimden geleni yapıyorum oğlum daha küçük. Idrar testi aldım sabah uyanir uyanmaz deneyeceğim inşallah kuruntu yapıyorumdur.
Bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum. Hayırlı günler dilerim.
SİZEDE HAYIRLI CUMALAR BEN DE KULLANDIM UZUN SÜRE HAMİLE KALMADIM SİZİN DE KALICAGINIZI DÜŞÜNMÜYORUM İĞNELER ÇOK ETKİLİ LAKİN BU İĞNELERİ ÇOK UZUN SÜRE KULLANMAYIN BEN 5 SENE KLLANDIM OĞLUMU EMZİRDİĞİMDE DOKTOR ÖNDERDİ BENDE İYİDİR DİYE DEVAM ETTİM 5 YIL BOYUNCA ADET OLMADIM HİÇ İĞNEYİ BİRAKTIM 7 AY SONRA ADET OLMAYA BAŞLADIM BU İĞNELER TEHLİKELİ DİKKATLİ OLUN SAĞLIKLI GÜNLER
SİZEDE HAYIRLI CUMALAR BEN DE KULLANDIM UZUN SÜRE HAMİLE KALMADIM SİZİN DE KALICAGINIZI DÜŞÜNMÜYORUM İĞNELER ÇOK ETKİLİ LAKİN BU İĞNELERİ ÇOK UZUN SÜRE KULLANMAYIN BEN 5 SENE KLLANDIM OĞLUMU EMZİRDİĞİMDE DOKTOR ÖNDERDİ BENDE İYİDİR DİYE DEVAM ETTİM 5 YIL BOYUNCA ADET OLMADIM HİÇ İĞNEYİ BİRAKTIM 7 AY SONRA ADET OLMAYA BAŞLADIM BU İĞNELER TEHLİKELİ DİKKATLİ OLUN SAĞLIKLI GÜNLER
2 yıl emzirmeyi planliyorum allah izin verirse emzirmeyi bırakır bırakmaz doğum kontrol hapına geçmek istiyorum. 3 gündür kasıklarımda ağrıyor test yaptım allahtan negatif yan etkileri galiba.
Teşekkür ederim