3 aylık evli vajinismuslu yeni gelin

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Arkadaşlar Merhaba Herkese Günaydın

Konu başlığında belirttiğim gibi 3 aylık evliyim eşimle 3 yıllık bir birlikteliğin ardından severek evlenmemize rağmen ilk gece ilişkiye giremedik . Hep birlikte uyumanın hayalini kurduğumuz için o gece fazla üstelemedik sarılıp yattık . Ertesi gün 1 haftalık balayına cıktık ve o 1 hafta içindede hiç bir şey olmadı . Ön sevişmede hiç bir problem yok o esnada bana değdiği zaman korkmuyorum fakat açıkça söylemek gerekirse eliyle tutup giriş yapmak istediği zaman sanki canım yanıyo daha değdirmeden kendimi yukarı kaldırıyorum o ilk aşamada sabretsem 2-3 saniye içime girince hiç bir acı olamayacagını biliyorum . Sanırım benimki hafif vajinismus ama artık cok canımı sıkmaya basladı her ilişkinin sonunda ağlama krizlerine girmekten yoruldum . Perşembe günü Çapa Devlet Hastanesi Pskologda randevum var bakalım ne olacak . Bir taraftan da burada bu hastalığı yenen arkadaşların görüşlerini almak istiyorum pskolojk desteğe ve yardıma ihtiyacım var kızlar

merhaba tatlim,

bende 2 aylik evliyim ve ayni senin anlattigin durumdayim.. ve vajinismus olduğumu kendime bile itiraf edemiyorum.. Ama burdaki arkadaslarin oykulerini okudum ve bende onlar gibi egzersizlere baslamayi düşünüyorum.. Umarim bende başaranlar listesinde olurum..

Basarilar canm..

Asagidaki basligi oku bence...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim.474334/

hiççç gitme bende öyleydim şimdi kendmm geldim bak canm kendi elinle tut p.s i sora derin nefes al ıkınarak yavaşca yen aşagi doru ama kocan harekeg etmesin ki sen emin olki o hareket yapmiyor o zaman kendi elinde oluyo guveniyosun ve ediyosun ben 1haftadır başladım kendi kendime çok başarılı oldum ) başından çoku girdi ve devam ediyorum kendi yöntemjmle yeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…