3 aylık doğum kontrol igne sonrası adet olamamak

zbydecn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
8
27
27
Mart ayında 3 aylık iğne yaptırdım. Haziran'da tekrar olmam gerekiyordu yaptırmadım. Şimdi ise Haziran'dan beri âdet olmuyorum. 2 tane kadın doğuma gittim. Hormon ilacı kullandım fayda etmedi. Diğeri ise her şeyin normal fakat sitresden uzak kal sonra gel tedaviye baslayalım dedi. Sorum şu sizinde başınıza geldi mi ne zaman oldunuz? Teşekkür ederim şimdiden

Merhaba bende Mart ayında 3 aylık korunma iğnesi oldum. Ve hiç bir şekilde bir daha adet olamadım. 68 kilo iken şuan 74 kilo oldum aşırı şişkinlik sinir stres bacaklarda felclik damar tıkanıklığı bile yaşadım isimden oldum çıkmak zorunda kaldım. Ayakta durmayı bile doktor yasakladı. Bana çok tehlikeli şekilde yan etkileri oldu. 8 ay bitti adet olamadım henüz eczaneye danıştım adet söktürücü Tarlusal almak istedim eczacı kızdı ablacım zaten hormonları iğneyle mahvetmissin birde adet söktürücü kullanıp daha da mahvetme önermiyoruz dedi.hala bekliyorum anlicaginiz eski kilomu sağlığımı ve adetimi mumla arıyorum inanın sanırım çaresi yok beklicez

merhaba doktor kontrolünde muayene alttan mı yapıldı acaba bende gitmek istiyorum ama merak ettim

merhaba doktor kontrolünde muayene alttan mı yapıldı acaba bende gitmek istiyorum ama merak ettim
Merhaba msjı yeni gördüm. Ultrason ile bakıldı. Başka doktora gittim yan etkilerini yaşiyorum iğnenin ve 4 cm kist çıktı tedaviye basladım. Bütün hormanlarım alt üst oldu

Çok haklısınız maf etti. Yan etkisi olarak, hormon bozukluğu, adet olamamam, stres, karın agrısı ve kist sorunu ile karşilaştım. Şuan kist var ve 4 cm ilaç tedavisine başladım size de çok geçmiş olsun inanın regli olmayı çok özledim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun kist ın iğneden dolayı olduğunu mu söyledi doktor acaba merak ettim bende bir kere vuruldum vuduldugumda iki kere regl oldum fakat şuan 60 gündür olmadım test falan bile aldım korkup ama negatif çıktı geçen 2 güne yalın ara ara lekelenmem oldu o yüzden test almıştım

Evet iğnenin yan etkisi dedi. Lekelenme ağrı, adet olamama, kilo alma sitres. Tam tersi yan etkisi görenlerde varmış bende bunlar vardı. Kaç hastane gezdim kıstı gören ve iğnenin yan etkisi olduğunu söyleyen doktorum gittiğim 3 . Doktor idi şuan tedavi görüyorum ilaçla atılmasını bekliyorum size de çok geçmiş olsun

Çok üzücü bi durum gerçekten keşke bu konuda da bilgilendirme yapılsaydı kendi elimizle saglıpımzdan olmazdkk Rabbim şifa versin sizede inşallah en kısa sürede atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…