Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaslar merhaba 3 aylık bır oglusum var 2 saatte bır emzırıyorum ama sankı bana bu sure bıraz kısaymıs gıbı gelıyor hanı buyudukce mesafe acılması gerekıyor ya ben ıste onu beceremedım neler onerırsınız?10 dak emıyor bıraksam daha da emer ama o zaman da hemen kusuverıyor ne yapacagımı sasırdım sızce normal mı 2 saate bır acıkması
Canım bebek istediği zaman emzirin deniyor ama fazlasını kusuyorsa da arayı uzatmak da fayda var
2 saatte bir yerine 3 saatte bir emzirebilirsin böylece acıkmış olur ve fazladan emmiş olmaz
Bi de devamlı kusuyorsa bi doktora götürmende fayda var reflüsü olabiir
İlk bebeğim kızım 3 saatte bir emerdi çalar saat gibiydi 15 dakika boyunca emerdi doyana kadar...oğlum daha az ve sık emdi ilk zamanlar bıktırdı hatta fakat sonraları oda 3 saatte bir emmeye başladı...genel anlamda 3 saatte veriliyor öyle istiyor bebeciklerde zaten...doktorların söylemide o yönde...
benim oğlumda haziran 15 dogumlu yani 2 ay 19 gunluk doktorum 4 saati gecirme dedi bende 3 saatte bir emziriyorum bazen 10 dakika bazen 13 15 dakika emiyor ama cok sukur kusmamız falan yok reflumuz var dogdugundan beri doktorun dediklerini yaptım reflu şikayetleri azaldı cok sukur.
benim oğlumda haziran 15 dogumlu yani 2 ay 19 gunluk doktorum 4 saati gecirme dedi bende 3 saatte bir emziriyorum bazen 10 dakika bazen 13 15 dakika emiyor ama cok sukur kusmamız falan yok reflumuz var dogdugundan beri doktorun dediklerini yaptım reflu şikayetleri azaldı cok sukur.
maşallh bebeklerinize, acaba relüsü nasıl geçti yani kusmaması için neler önerdi doktorunuz? benimde bebeğimin reflüsü var e yaptıysak geçiremedik kusmalarını
Benim bebeğim saatlik emiyor valla,şaşırdım bende şimdi..saati doldurana kadar oyalıyor musunuz?çünkü emme isteği hep var bebeğimin ve bukadar emince de kusması oluyor fazlasını hep atıyor..gazı da bitmiyor tabi hazmedemiyor ki..
benimoğlumda 2 ay 10 günlük bikaç gundur uzadı acıkma vakitleri 3 saati buluyor bide ben atıyorum 11 de emzirp uyuttum ya gece 4 gibi bi bakıyorum şap şap bizimki elini emiyo kalkıp doyuruyrum bide 8 civarı emip biraz daha kestiryoruz emme suresi değisiyo az emip bırakınca haliyle daha cabuk acıkıyo
benimoğlumda 2 ay 10 günlük bikaç gundur uzadı acıkma vakitleri 3 saati buluyor bide ben atıyorum 11 de emzirp uyuttum ya gece 4 gibi bi bakıyorum şap şap bizimki elini emiyo kalkıp doyuruyrum bide 8 civarı emip biraz daha kestiryoruz emme suresi değisiyo az emip bırakınca haliyle daha cabuk acıkıyo
benimde oğluşum 2 ay 20 günlük bizde gece 10,30-11,00 gibi yatarsak sabah 4 gibi uyanıp emiyoruz ve sonrada sabah 7 de tekrar emme istiyor. ama gündüzleri 2 saatte bi emiyor...
benimde oğluşum 2 ay 20 günlük bizde gece 10,30-11,00 gibi yatarsak sabah 4 gibi uyanıp emiyoruz ve sonrada sabah 7 de tekrar emme istiyor. ama gündüzleri 2 saatte bi emiyor...
benim oğlum da 2 ay 13 günlük. ama geceleri çoğunlukla saat başı uyanıp emmek istiyo. bi kaç kere 4-5 saat aralıksız uyuduğu oldu. artık bi düzene girse de ben de doğru düzgün uyumaya başlasam. daha uykuya dalmadan emzirmeye kalkıyorum.