Bebek Beslenmesi 3 aylık bebekle yolculuk

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dagevi

Duloz25KAçıkkahve
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
347
0
96
Ankara
arkadaşlar,
önümüzdeki cumartesi Ankara'dan İzmir'e arabayla gidip, pazartesi günü de uçakla döneceğiz. bebeğim henüz 3 aylık ve huysuz bir bebek. yolculuk gözümde büyüyor, özellikle uçaktan epey çekiniyorum çünkü yalnız olacağım. sizden alabileceğim tüyolar var mı?

araba yolculuğu rahat olur çunku bebekler arabada fosur fosur uyuyo bılıyosunuz. ama uçak konusunda bi fikrim yok umarım sorun olmaz canım.

Bende bebeğim 3 aylıkken uçakla yolculuk yaptım uçak kalkarken emzirdimki kulakları basınçtan çok fazla etkilenmesin eşim yanımda olduğu için bazen o aldı kucağına bazen bende durdu oynattık falan ama inan arabada uyanmayan bebek uçakta uyumadı diyebilirim dönüştede hep ağladı arkadaki yolcular biraz oyun yaptı ona o zaman sustu sonra yeniden başladı huzursuzluğunu anlayamadım ben karnı tok altı temizdi ama o zamanlar ayağımda uyutuyordum belki o şekilde uyumak istedi bilmiyorum allahtan yaz geldide arabayla rahatça yıolculuk yapabilirim artık o zaman soğuktan etkilenmesin diye uçağı tercih etmiştim

seni yolculuktan soğutmak istemedim yanlış anlamanı istemem ama bende huzursuzda olsam çıkmıştım o yolculuğa uçakla yolculuk kısa sürüyor sizinkide sanırım en fazla 45 dk 1 saat falandır zaten bebekle uğraşırken geçiyor hemen zaman binerken altını değiştirirsin bide yola çıkmadan önce uyutmaki uçağa bindiğinizde kucağında uyuya kalır senin içinde rahat olur

Merhaba uçak yolculuğu için birşey diyemem ama bebeğim 2 aylık ve 3 aylıkken 12 saat araba yolculuğu yaptık. İlk 10 saat herşey yolunda gidiyorken son 2 saat çok huysuzlandı. Bi türlü sakinleştiremedik. Ama senin mesafen bize göre daha kısa olduğunu tahmin ediyorum. İnşallah rahat bir yolculuk geçirirsiniz

Ya benim de bebegim 8 aylik yurtdisinda yasiyorum haziranda Turkiye ye gelecem ucakta 3 bucuk saat nasil dayanacam bilemiyorum

merhaba ebis,
ben rahat geçirdim çok şükür.. yalnız olmama rağmen. bileti alırken emzirdiğimi söyledim, yan koltukları boş bıraktılar. bebeğin kulakları basınçtan ekilenmesin diye uçak havalanırken ve inerken emzirmek gerekiyormuş, emmeye başladıktan sonra motorun gürültüsüne tav olup uyudu benimki.. inerken de uyanmadı. inip de motor susunca başladı ağlamaya. benim tavsiyem biletini ön kapıya yakın al en son bin ve ilk inenlerden ol. bizim millet kemerleri çıkart ışığı yanmadan koridorda sıra oluyor çünkü. kalabalıkta daralıyor insan. bir de elin kolun mümkün olduğunca boş olsun. daracık koltuğa sığılmıyor. endişelenme arabadan daha rahat oluyor.

benım bebiş yolculuga cıkcagım tarıhde temmuzda yani 2ayı doldurmus olaak antalyaya otobusle gıdıcem sivastan 14 saat suruyor bakalaım benı nasıl oynatacak..

Bende 3 ayı bitince Ankara2dan Antalya Kaş'a gidicem arabayı seviyor şimdilik ama o kadar uzun yolculukta ne olacak ben de çok merak ediyorum.

biz de 10 saatlik yola gittik otobüsle...tam kızımın uyku saatine aldık bileti.bi uyudu sabaha karşı normal saatinde kalktı ağlamadan emzirdim geri uyudu....dönüşte de aynı oldu...o sallantıyı ve sesi seviyo bence bebekler...

merhaba
ben kızım 20 günlükken brükselden türkiyeye geldim. hiç problem çıkarmadı kızım.
daha sonra kızım 3 aylıkken italya fransa turu yaptık araba seyahatne bayılıyor kızım hiç sorun çıkarmadı.
ve ilginç gelebilir ama şu anda adriyatik denizindeyiz gemiyle italyadan yunanistana gidiyoruz yarın sabah inicez gemiden. yine kızımda problem yok (aman nazar değmesin)kızım 5 bucuk aylık şu anda.
püf noktası kızımı dinliyorum sürekli. ne zaman ne istediğini anlamak çok önemli.
ek gıdalara başladık ve ben hiç öğün atlamadım bu seyahatimde. her nerde olursak olalım kızımın düzeni saatleri hiç değişmedi. saat dilimleri değişse bile :)))
ben kızımın altını romada collesium da tarihi eserlerin altında bile aldım :)))
kısaca bebekle hayatım hiçte zora gitmedi ben çok memnunun gezmekten ve anne olmaktan :))

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…