Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğiniz hergun aynı seylerimi yapıyordunuz yoksa farklı farklı şeyler mi benim bebeğim bazen çok huysuz oluyor yaptığı şeyleri yapmak istemiyor kucakta da durmuyor yoksa ben fazla mi beklenti içini giriyorum bilmiyorum benim ilk bebeğim o yüzden nasıl davranacağımi bilemiyorumYüzüstü veya sırtüstü yatırıp zeka kartlarını gösterip heyecanlı ses tonuyla neler olduğunu anlatıyordum, su matı aldım içindeki şekilleri yakalamaya çalışıyordu, piyanoyu çok seviyordu, çıngırakları yakalayıp ayaklarıyla piyanoya vuruyırdu, anakucağında yatırıyordum yorulunca, anakucağının oyuncaklarıyla oynuyorduk, büyük sorular kitabım almıştım renkler ve boyutlar dikkatini çok çekiyordu, yine heyecanlı heyecanlı anlatıyordum çok seviyordu, hışırtılı kitaplarla oynuyorduk. Şimdi kendisi (7aylık) kendi kendine de oynuyor konuşa konuşa.
Uyku saatlerini kaçırmayın o aylarda huysuzluk çoğunlukla ondan oluyor. Beslenme aktivite uyku sonra tekrar uyanma beslenme aktivite uyku diye bir döngünüz olsun. 3 aylık bebek genelde yarım saat anca oynayabilir zaten, sonra yorulur mızmızlanır. Eğer elleri kolları bacakları istemsizce savruluyorsa, gözleri kocaman açıldıysa kırpılmıyorsa çok yorulmuş çok uyarılmış demek. Uyutmayı deneyin o anda. Benim bebeğim uyandıktan 1 buçuk saat sonra tekrar uyumak isterdi yorulup mızmızlanırdıBebeğiniz her gün
Bebeğiniz hergun aynı seylerimi yapıyordunuz yoksa farklı farklı şeyler mi benim bebeğim bazen çok huysuz oluyor yaptığı şeyleri yapmak istemiyor kucakta da durmuyor yoksa ben fazla mi beklenti içini giriyorum bilmiyorum benim ilk bebeğim o yüzden nasıl davranacağımi bilemiyorum