• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebek ve bitme noktasında olan evlilik

dunc124

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
74
54
288
nereden başlanır bilemiyorum ama çok yoruldum.. Sakin bir bebeğim var, işime devam edeceğim evden çalışıyorum derken elimden gelen tüm çabayı sarfettiğimi düşünüyorum.
ama eşim eşimle ilgili doğum sonrası başlayan inanılmaz bi gerginliğimiz var adamdan artık tiksiniyor gibiyim ve elimde değil bazen diyorum hala lohusa olabilir miyim acaba bu duygu karşamasından çıkamıyorum
iyice soğudum bebeği uyutmaya çalışıyor mesela 3 ayda sayılı kez uyutması için vermişimdir çocuğa sus diye sesini yükseltip bağırıyor yani sabi sübyan ne anlasın, bütün gün bebeğe tek bakıyorum bundan asla gocunmuyorum sadece cocuğu uyutmasını istedim ve sonuç böyle olunca çok gerildim.
tabi ki sorun sadece bu da değil ama yorgunum bi noktada hayatsız hissediyorum, yemek temizlik cocuk bakımı hepsini aksatmadan yaparken buna tahammülsüzlük zoruma gidiyor.

nereden başlanır bilemiyorum ama çok yoruldum.. Sakin bir bebeğim var, işime devam edeceğim evden çalışıyorum derken elimden gelen tüm çabayı sarfettiğimi düşünüyorum.
ama eşim eşimle ilgili doğum sonrası başlayan inanılmaz bi gerginliğimiz var adamdan artık tiksiniyor gibiyim ve elimde değil bazen diyorum hala lohusa olabilir miyim acaba bu duygu karşamasından çıkamıyorum
iyice soğudum bebeği uyutmaya çalışıyor mesela 3 ayda sayılı kez uyutması için vermişimdir çocuğa sus diye sesini yükseltip bağırıyor yani sabi sübyan ne anlasın, bütün gün bebeğe tek bakıyorum bundan asla gocunmuyorum sadece cocuğu uyutmasını istedim ve sonuç böyle olunca çok gerildim.
tabi ki sorun sadece bu da değil ama yorgunum bi noktada hayatsız hissediyorum, yemek temizlik cocuk bakımı hepsini aksatmadan yaparken buna tahammülsüzlük zoruma gidiyor.
Sorun sizde değil, eşinizde.
Çok fedakarlık yapınca her şeyi sizin göreviniz gibi görüyor ve yaşadığınız zorluğu görmüyor.
Daha ne gibi sorunlar var bilmiyorum ama bebekle ilgiliyse daha çok sorumluluk verin

Gitsin tedavi olsun 3 aylık hala kendini anne karnında zanneden bir masuma bagırmak ne demek ? Haftalardır uykusuzum benimle esim de uykusuz kaliyor evet sinirleniyor keske uyusa aglamasa diye hayiflanıyoruz sinirden ağladığım günler cok oldu ama bagırmak o noktaya gelmek kisinin tedavi olmasi gerektigini gosterir.Onun gerginligi size de yansimıs ben onu anladım istiyorsaniz cift terapisi alın ama esinizin bu tavri hic dogru değil.Uyutacak gerekiyorsa altini alacak mamayla besleniyorsa mamasini hazirlayacak yok öyle bedavadan baba olmak.Giydirilmis tertemiz alti alinmis aglamayan bebegi alt kattaki komsuya versem al sev diye o da sever baba farkini gösterecek.Bir es bebekleri varken anne uykusuz desteksiz kaldiginda olmayacaksa ne zaman olacak dogum sonrasi olağan gerginlikler oluyor en mükemmel iliski bile sekteye uğruyor fakat toparlamak biraz erkegin elinde kadinin hormonlari zaten alt üst uykusuzluk gırla ay cok sinir oldum esinize ya

Yok artık ya baba olmayacak adamı baba yapmışsınız sonuç bu.

Ben de işe başlayana kadar lohusa psikolojisi ile eşimden soğumuştum hatta burada konu da açtım sonra işe başlayıp lohusalığım bitince geçti bunu yazmaya gelmiştim ama 3 aylık bebeğe bağırdığını duyunca vazgeçtim. Sen soğumaya devam et ve boşa bu adamı merhametsiz adamdan koca olmaz.
Biz de çok uykusuz kalıyoruz eşim işten gelir tüm gece çocuğa bakar ayağında sallar, uyumazsa hiç uykusuz işe gider sabah daha bir kez hayıflandığını şikayet ettiğini duymadım.

Evle ilgilenme sadece bebeğinle ilgilen temizlik ütü yemek kalsın bırak evi bok gotursun sorarsa yorgunum hastayım dersin . Böyle her şeye yetişince kendisini prenses moduna alıyor bu erkekler. Bi çocuğu uyutamamış üstüne de bagirmis. O bagiran ağzının ortasına bi tane vursaydınız 😡

3 ay olmus daha tabi ki hala lohusasınız. Ev işi yapmayın madem cocugu uyutmaya bile sabrı yok kendisi yapsın ev işlerini.

Erkekler iş yapmamak için en ufak bir anda işe yaradıklarını hissettiklerinde baştan savma iş yapmaya başlayıp asabileşiyorlar ki kimse onlardan bir şey istemesin. 3 aylık bebeğe sussun diye bağırmak nedir dana??
Bu halinizle tüm işleri size kakalamasına izin verneyin sakın

Biraz sorumluluk vermen lazım.işlere yardım etmeli. Hala yapmazsa kendi sorumluluk kısmı için size bir yardımcı tutsun o yapsın. Bebek için ise bebeğe alıştırın arada altını değiştirsin arada üzerini gibi şeyler. Bebekelr babalarında çok daha kolay uyuyorlar aslında anne givi beslenme aracı görmedikleri için. Ona da alışacak.karşınıza alıp sorun belki ne yapacağını bilmiyordur vakit geçirmedi ise hiç. Baktınız hala aynı mutlaka kontrol edin bebekle başbaşa kaldıklarında.

Temizligi ortak yapın, her gün temizlikle falan uğraşmayın. Yemek olarak da çok ozenmeyin kendini iyiden iyiye prens falan zannetmiş heralde. Haftada 1 kez mutlaka yemek yapamadım deyin, bı gün makarna yapın diğer günler tek çeşit ama 2 -3 günlük yemek yapın zikkimlansin. Ne kadar kendinizi parcalarsaniz "zaten senin görevin der geçer. Tecrubeliyim çünkü bu konuda. Gün içinde mutlaka arayıp çocuk durmuyor tarzı konuşun ki evde boş duruyor havası vermeyin, gerçi çalışıyor muşsunuz. Yok vazgectim haftada 2 kez yemek yapamadım, dışarda yiyelim deyin veya eve yemek söylesin. Siz daha lohusa sayılırsınız önceliğiniz kendiniz ve bebeğiniz. Cok sinir oldum esinize

Kızım iki yaşında Evin isi umrumda değil , kocam iki senedir ekmek arasi sandövic yiyor umrumda değil. Evin isini Salin bebeginizle kendinize bakın. Kocaniz da öfke sorunu icin yardim alsin. Daha bunun disi, sendromu atagi var

O bağıran ağzına birtane yapıştıramadın mi o adam musveddesinin. 3 aylik bebeğe bağırmak ne ya döve döve evden atarım öyle adamı.degil 3 aylik hiçbir yaştaki bebeğe bagirilmamali 2.5 yaşında kızım en zor dönemi birkere bile bagirmadik bağırmayız tatlı sert uyaririz eşimle.
Bu adamı boşa kardeşim bu adamdan yol olmaz

Back
X