• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 aylık bebek günde kaç kez çiş yapar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erva42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
52
0
86
Konya
3 aylık bir bebeğim var akşama kadar 4 veya 5 defa çiş yapıyor acaba sütüm az geliyoda doymuyomuki diye endişeleniyorum gece de 1 defa yapıyor normalmıki arkadaşlar

benimkide 3.5 aylık canım aynen dediğin gibi o da.gayet normal zaten sıcak olduğu için aldıkları sıvının bşr kısmınıda terleyerek atıyorlar zaten büyüdükçe idrar yapma saatlerinin araları açılacak bir defada yaptıkları miktar artacak aynen büyükler gibi.

ne kadar çiş yaptığını nasıl anlıyorsunuz? ben bezin ağırlığına bakıyorum sadece.

bnmde 4 aylık bi kızım var bugün idrar renginin sarı olduunu fark etti 2 gündürde sürekli mızıldanıyo sizce sebebi ne olabilir lütfen yardım edin ilk ve yeni bi anneyim

Back