• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebek gece neden ağlayarak uyanır

derend

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
83
24
3
Merhabalar kızlar bebeğim 3 ay 13 günlük geceleri özellikle uykusundan ağlayarak uyanıyor kimi zaman emziğini verince susuyor kimi zamanda sakinleştirmem çok zor oluyor. Hiç ağlayan bir bebek değildi son zamanlarda yabancı insanlara gitmek istemiyor anlıyor artık yavaş yavaş hatta yabancı biri karşıdan laf atınca bile ağlayabiliyor. Gece o şekilde ağlamasının nedeni nedir acaba yeni yeni başladı çünkü. Gazlı bir bebekte değil. Aç olsa tam uyanır emziğini verdim sustu hemen attı ağzından ve uykusuna devam etti aç olsa hayatta susmaz daha şiddetli ağlar hatta. Gece de beş buçuk saat kesintisiz uyuyabiliyordu buda kalmadı daha erken uyanıyor artık.

Atak haftası falandır muhtemelen..Daha çok böyle geceleriniz olacak zaman zaman.

Atak haftası falandır muhtemelen..Daha çok böyle geceleriniz olacak zaman zaman.
Şu anda çok katlanılamaz seviyede değil çok şükür yinede buna ama ne derdi vardır acaba 3 aylık diş midir değil midir yada rüya mı görüyordur bilemedim gerçekten. Birde beş buçuk saat uyurdu kesintisiz artık daha erken uyanıyor belkide atak dönemidir geçer inşallah çabucak🙏🏻 teşekkür ederim yorumunuz için

Uyku gerilemesi sinyalleri veriyor olabilir. Bizimki de erken başladı. Dozajı arttı. Çok sık uyanıyor. Katılarak ağlamalar başladı. Zor bir dönem. Ne kadar süreceğini de bilemiyorum. İhtiyaçlarını zamanında giderdikçe daha iyi sanki. Çözemedim ama kısanın kısası uykuları.

Uyku gerilemesi sinyalleri veriyor olabilir. Bizimki de erken başladı. Dozajı arttı. Çok sık uyanıyor. Katılarak ağlamalar başladı. Zor bir dönem. Ne kadar süreceğini de bilemiyorum. İhtiyaçlarını zamanında giderdikçe daha iyi sanki. Çözemedim ama kısanın kısası uykuları.
Olabilir haklısınız geçici bir dönemmiş Allah yardımcımız olsun sabır versin hepimize bebişlerde kim bilir neler yaşıyorlar içlerinde büyürken. En kolay şekilde atlatalım bu dönemleri de inşallah🤲🏻

• Beğen
Reactions: Gao
Olabilir haklısınız geçici bir dönemmiş Allah yardımcımız olsun sabır versin hepimize bebişlerde kim bilir neler yaşıyorlar içlerinde büyürken. En kolay şekilde atlatalım bu dönemleri de inşallah🤲🏻
Tabi. Susturamadığım ağlamalar oldu 2 gün. Hasta sanıp götürdüm doktora. İdrar vs temiz çıkınca, diş ve büyüme atağı dedi. Büyüsün bakalım 😊
Sağlıklı, uzun ömürleri olsun inşallah

Tabi. Susturamadığım ağlamalar oldu 2 gün. Hasta sanıp götürdüm doktora. İdrar vs temiz çıkınca, diş ve büyüme atağı dedi. Büyüsün bakalım 😊
Sağlıklı, uzun ömürleri olsun inşallah
Amin inşallah 🤲🏻 Çok haklısınız doktora götürmekle bilemiyorsunuz ki neyi var konuşamıyorlar yazık😔 büyüdüklerinde bugünlerimizi de özleyeceğiz belkide 🫂❤️

Back