1ay oncesi ateslenmisti burnu felan akiyoduBoğaz enfeksiyonu olmus olabilir mi?
Yani kendimizi düşünelim bogazimiz ağrısından yutkunmakta zorlanirizya öyle düşündüm bende,ateşi oldumu hiç,keyfi nasil.beslenmeyi reddediyor mu,yahut verdiğiniz anne sutu mama agzindan akiyor mu tamamen yutuyor nu,boğuluyor gibi mi oluyor.1ay oncesi ateslenmisti burnu felan akiyodu
2 kere acile goturdum doktora
Agri kesici verip gonderdiler
Ve birnunu sık sık temizlememi soylediler
Tekrar gotursemmi
Emerken aci çekiyorsa Bir çocuk hekimine görünmekte fayda var.Istahi yerinde emmek istiyor ama yutkunurken belli aci cekiyo sonrasinda sanki hava yutmus gibi karnindan ses geliyo guruldama sesi
Suan atesi yok
Ama 1 ay oncesinde bi kac gun atesi olmustu
Keyfide yerinde guluyo ,konusmaya calisiyo felan
Ama bazen bogulacak gibi oluyor
Ve bazende bögürüyor
Acile goturmem gerekiyoEmerken aci çekiyorsa Bir çocuk hekimine görünmekte fayda var.
Evet acile goturecegim birazdanMerhaba sanki bu soruyu üyelere değil de bir uzmana sorsanız çok daha sağlıklı olacaktır.
Bir aydir doktorda yer bulamadiniz mi? Bir aylik sorun icin acile degil poliklinige gidilir.Acile goturmem gerekiyo
Malesef doktorlarda yer bulamiyorum
Hic bi doktor kendi hastasi disinda kimseyi kabul etmiyoBir aydir doktorda yer bulamadiniz mi? Bir aylik sorun icin acile degil poliklinige gidilir.
Acildeki pediatr doktoru bogazinin agridigini soledi ilac verdiKarnindan da ses geliyorsa acaba karin sancisi oluyor da o ara bebek agriya dikkat kesilip duraksiyor olabilir mi? Siz de bu yuzden yutkunma sorunu yasiyor zannediyor da olabilirsiniz. Benim bebegim fazla karbonhidratli beslendiginde gazı oluyor, geceleri uykusunda agliyor, irkiliyor, kucagimda sakinlestiriyorum, sonra karni guruldamaya basliyor ve rahatca uyumaya devam ediyor. Hic sasmaz hep boyle olur, once sancilanir sonra karni guruldar ve bebegim sakinlesir. Muhtemelen bir noktada fazla gaz sıkışıyor, sanci yapiyor, ben kucagimda gezdirirken gazın bir kismi yer degistiriyor ve sancisi geciyor. 3 aylik bebekte de gaz sancilari, karin agrisi olabilir, besin hassasiyeti, alerji de gelismis olabilir, onlar da gaz yapiyor cunku. Doktordan sonuc alamazsaniz alerji ihtimalini mutlaka arastirin derim.
Oo daha da fenaHic bi doktor kendi hastasi disinda kimseyi kabul etmiyo
Kendi aile doktorumuza goturdum
Oda tekrar hastaneye goturmemi soyledi
Yurt disinda yasiyorum yasadigim yerde polikilinik yok
Tesekkur ederimOo daha da fenaaile hekiminiz mi sevk edebiliyor cocuk doktoruna. Arayin, anne icgudulerim bana bunun norma olmadigini soyluyor, bir uzman gorusu almam gerektigine cok inaniyorum deyin. Yurtdisinda bu anne icgudusune cok kiymet veriliyor benim gozlemim. Er, gec bir randevu ayarlarlar diye dusunuyorum. Belki 4 ay sonra ama sonucta bir doktor gorur, bu arada da acile goturmeye devam edersiniz rahat hissetmediginiz zamanlarda. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?