Gayet iştahlı olan bebeğimi sağarak besliyorum.Süt akışım çok yavaş olduğundan emdiğinde kg alamıyor devamlı yorulup uyuyakaldığı için.Geçen ay ara ara biberonu istememeye başladı.Dr söyledim fazla da üstünde durmadım arada bir yapıyordu;dr da fazla zorlamayın istemiyorsa huy edinir dedi.Şimdilerde ise uyanıkken kesinlikle süt istemiyor
( İştahı da azaldı içtiği miktar azalmasının yanında i beslenme saatlerinin arasıda iyice açılmaya başladı
Bazı öğün 80 bazı öğün 100.Ben vermezsemde istediği yok 6-7 saat durabilir.Belki daha da fazla o kadarını görmedim şükür.Ağzından köpük gibi salyaları geliyor ayrıca.Ben dişten şüphelendim daha küçük diş için ama biraz araştırdım bu yaşta çıkaranda varmış dişli doğan da.Dr izinde olduğundan gastroentoloji,beslenme uzmanına götürdüm.Herşey normal reflüden şüphelenip gaviskon yazdı.Daha dün başladık reflü tedavisine ama doğru mu yaptık bilmiyorummCanım çok sıkkın hergün hangi saat kaç cc içti not alıyorum .1 ayda epey yıprandım
( Zaten sağarak veriyorum sütlerin yarısı çöpe gidiyor içmeyince
( Beslemek için uyutmam gerekiyr çok zor bir durum.Bebeği anlattığım gibi olupta düzelen var mı ne olur evet deyinn !!!!