3 aylık bebeğim gündüzleri uyumuyor

Yeni bir anne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
2
0
24
Arkadaşlar öncelikle merhaba. 3 aylık bir oğlum var doğduğu günden beri emzirmeye başlar başlamaz memede uyuyor. İlk zamanlar zorla uyandırarak emziriyordum idare ediyordum ama 3 aylık olmasına rağmen ne zaman emzirsem 5 dkka içinde uyuyor. Uyuması en fazla 20 dakika sonra ağlayarak uyanıyor aç olduğu için tekrardan emziriyorum tekrardan uyuyor ne yapacağım bilmiyorum bu sebepten gündüz uykusu asla yok 10 dkka 20 dkakika daha 1 saat uyuduğunu bilmiyorum gündüzleri. Nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

Kilo alımı için doktor ne dedi? İyi mi?
1) Çenesi yorulduğu için dinleniyordur.
2) Emerken uyuklayarak em bırak yaptığı için dinleniyordur.
3) İlk üç ay normal koala gibi olmak istiyorlar.
4) Yavaş yavaş uyanmadan emme refleksi ile gece emmeye başlar.
5) Son olarak doyduğuna emin misin sütün nasıl geliyor? Beş dakika emme ile yağlı süt kısmına bebiş gelemiyor ve kilo alamıyor olabilir. Sağ sütünü çoksa emzirme artı sağma yapabilirsin. Ayına uygun mama takviyesi yapabilirsin.

Mama takviyesi yapıyorum gelişimi gayet iyi 4 ayla uyumlu ayına göre önden gidiyor. Sütüm yetersiz onun farkındayım ve onun için mama takviyesi yapıyorum ama emzirmeye alır almaz direk uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…