benimde olurmukı böle tatlı bı bebeğim ellerinin sapıramasını agularını duyabılcegım ne kadar şanslısınız.. şukurler olsn
3 düşüğüm oldugu için korkuyorum ama RABBİM ol derse olur biliyorum ona sıgınıyorum cok sukur halimize eşim sağ ya yanımda ya o yeter bana elbette olur benımde ellerını agzına sokan bı bebemm
hiç biri doğru değil, aynı dönemlerde oğlum da elini emiyordu hatta "bir gün komple yumruğunu yutacak" diye dalga geçiyordukşimdi yapmıyor müdahale etmezsen bir süre sonra kendisi bırakır zaten kaygılanma. oğlumun ne parmağı inceldi ne de başka bir problemi var yalancı emziği de hiç tutmadı ilk haftasından itibaren her verdiğimde tükürdü
acıkmış olmadığından emin ol sonrada bırak oynasın yeni keşvettiği oyuncağıyla
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. şuan oğlum 112 günlük.. ellerini emmesi giderek artıyor. sağ elini emiyor sol ile de ona destek yapıyor. benimse okuduklarıma rağmen korkularım devam ediyor. ellerini emmeden uyumaz oldu. tam uyuyor yatağına yatırıyorum. gözünü açıyor elini buluyor ki onu bulmak için eline doğru dünüyor. başlıyor baş parmağını emmeye... gün içinde de ya beni emiyor yada elini ağzı boş durmuyor
bırakıyor diyen arkadaşlar var. acaba ne zaman bırakıyorlar? yoksa panik mi yapıyorum? çevrenin etkisi de var tabi bir çocuk doktoru da emzik ver dedi kafam iyice karıştı.
ne zor bebiş büyütmek
Rabbim hepsine sağlık ve uzun ömür versin
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. şuan oğlum 112 günlük.. ellerini emmesi giderek artıyor. sağ elini emiyor sol ile de ona destek yapıyor. benimse okuduklarıma rağmen korkularım devam ediyor. ellerini emmeden uyumaz oldu. tam uyuyor yatağına yatırıyorum. gözünü açıyor elini buluyor ki onu bulmak için eline doğru dünüyor. başlıyor baş parmağını emmeye... gün içinde de ya beni emiyor yada elini ağzı boş durmuyor
bırakıyor diyen arkadaşlar var. acaba ne zaman bırakıyorlar? yoksa panik mi yapıyorum? çevrenin etkisi de var tabi bir çocuk doktoru da emzik ver dedi kafam iyice karıştı.
ne zor bebiş büyütmek
Rabbim hepsine sağlık ve uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?