- 25 Aralık 2021
- 2.608
- 3.644
- Konu Sahibi Kedili ve Bebeli
Çok çok az kilosu. Doktor geçen ay da mama başla dedi. Ama mamayı asla almıyor. Ağlaya ağlaya emdiğini de çıkartıyor. Çok üzgünüm, ne yapacağımı bilemiyorum. Biberon meme reddi yapar dediler. Vermedik başta. Şimdi alması lazım ama gene almıyor. Ne kaşık biberon, ne şırınga, ne eds, ne fincan yöntemi. Yok yok yok. Görüyor ve çıldırıyor. Keşke biberona alıştırsaydım başta şimdi bu kadar zorlanmazdım
Nasıl kilo aldıracağım ? Ne yapacağım ben ? Farklı farklı mamalar aldım. Farklı farklı biberonlar aldım. Ama hepsine koca bir ret.
İşin ilginç yanı çok ağlayan, çok huysuzlanan bir bebek de değil. Keyifli, keyfi yerinde, düzenli saatlerde uyuyup uyanan, konuşup ettiğinde hemwn tepkiler veren gülücükler saçan bir bebek. Ne yapacağım bu kıza ben ? Nasıl toparlayacağım ?
Nasıl kilo aldıracağım ? Ne yapacağım ben ? Farklı farklı mamalar aldım. Farklı farklı biberonlar aldım. Ama hepsine koca bir ret.
İşin ilginç yanı çok ağlayan, çok huysuzlanan bir bebek de değil. Keyifli, keyfi yerinde, düzenli saatlerde uyuyup uyanan, konuşup ettiğinde hemwn tepkiler veren gülücükler saçan bir bebek. Ne yapacağım bu kıza ben ? Nasıl toparlayacağım ?