- 18 Temmuz 2014
- 57
- 7
- 18
- Konu Sahibi ekici_bebek
-
Alıntı yapmak istediğin yazının üstüne bi kere dokun alıntı yap die uyarı veriyo sonra ona tıkla ve mesajını yazmaya devam et :) bende çok uğraştım ilk zaman rastgele buldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler :)Başardm:))))) inşallah işe yarar inanın ben szden çok sevnrm.alnca kaynatn hemn kullanın bkaç gün deneyn.hem göğsünüz hemde o slkon kuru olursa yapşmaz brının hafif nemli olması lazm ucu kuru olsun da etrafı ıslak olursa bşi olmax anlatmama gerek yok aslnda alrsanz becerirsnz
Teşekkürler :)
Sabrszlkla bekliyorum:))) işe yaraması için dua ediyorum
Maalesef işe yaramadı. Daha kucağıma alır almaz bağırmaya başladı. Zaten silikonlarda nemli olmasına rağmen yapışmadı tam emmeden ağzında kaldı çocuğun. Sabahtan 9:30dan beri 60 cc mama üstüne uyku arasında bi 15 dk beni emdi onla duruyo. Biberon veriyorum almıyo. Sinirlerim bozuluyo ya. Çok inat. Karnı aç olmasına rağmen biberonu azında geveliyo. Emmeyide beceremez oldu. Noldu benim kuzuma ya :..(
Ya canım şimdiye kadar çoktan başlamam gerekiyodu mamaya etrafımdan hep engel oldular. Bebişim küçücük kaldımeğer açmış kuzum geçen ay 300 gr almış bu ay 600 gr almış. Mamayı yediremedim tok olduğu için yemiyo dediler 600 gr da kaldık. Şimdi başka mamaya başladım bunu yiyiyo inş. Bi an önce toparlarız.
Merhaba benim bebeğim 3.960 kg 51 cm doğdu tam 3 aylığız 8 kilo 64 cm şuan sadece anne sütü hiç Mama vermedim evet sizin küçük gibi gözüksede Bi sağlık problemi yoksa doktorda Bi sıkıntı var demiyorsa sıkıntı etmeyin bence doktorun dediği ve sizin gördüğünüz hissettiğiniz önemliÖncelikle herkesin bebeğini Allah bağışlasın. Benim nisan doğumlu bir kızım var 3.080 gr doğdu dün tartıda 5 kilo çıktı. Bana az geldi. 3 aylık bebeği olanlar paylaşır mısınız bebekleriniz kaç kilodalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?