- 28 Nisan 2021
- 187
- 239
- 53
Kızlar bebeğim 860 gr doğdu 27+3 haftalık. 95 gün solunum sıkıntısından yoğun bakımda kaldı çok şükür 2 aydır yanımda düzeltilmiş 74 günlük. 2480 gr ile taburcu oldu, ilk ay 1.100 gr kilo aldı doğduğundan beri sütümü sağıyorum veriyorum. Fakat nolduysa bu ay sadece 460 gr aldı. Beslenme reddi var ne mama ne süt içmek istiyor. Biberon değiştirdim yok. Her gün ağlıyorum beslerken. Yutmuyor ağzında bekletiyor. Türlü şaklabanlıklarla içerse ne ala. Doktor mama takviyesi verdi sütüm var içen yok. Zaten emmedi hiç beni. Buzluğa atıyorum sütleri olur da iştahı açılır içer diye. Zaten çok zor zamanlar atlattım. Ölümden döndüm gebelik zehirlenmesi geçirdim. Oğlum da minicik doğdu o da ne badireler atlattı. Bari diyorum biraz olsun kolay olsun. Beslenmemek nedir ya? En temel ihtiyaç nasıl aç aç duruyor anlamış değilim. Psikolojim alt üst oldu. Bebeğinimle bağ kuramıyorum resmen. Beslemek istemiyorum beslenmiyor diye. Emmiyor biberon almıyor napcamı şaşırdım. Tüp bebekle oldu 7. Denemede oldu. O kadar çok istedik ki sağlıklı bir evladımız olsun. Beslenmemesi beni çok üzüyor. Çok yoruldum, her gün ağlıyorum, kahroluyorum. Doktor bir şeyi yok nazlı büyüyecek diyor ama bu kadar zor beslenmesi beni mahvediyor. Minicik kaldı kilo az alıyor. Beslenmeye çözüm bulan var mı? Benim gibi bebeği az süt/mama içen neler yaptınız bu sorunu çözebildiniz mi?