Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mamalari almıyor üç tane denedim sevmiyorİlk 6 ay öncelik anne sütü, anne sütü yetmiyor ise doktor onayı ile formül süt ya da formül mama önerilmektedir. İlk 6 ay içindeki bebeklere farklı bir durum olmadığı sürece "su" dahil verilmemekte
bebeğin doktorunu dinle, 3 aylık bebek beslenmesi şakaya gelmez.Mamalari almıyor üç tane denedim sevmiyor
saka mi yapiyorsunuzYada danino falan veren varmı ?
Asla hazır paketli gida vermeyin , evde kendiniz yoğurt yapın ve meyve püresi ile karıştırıp verin , ayrıca cici bebe çok zararlı ya doğal bebek bisküvisi alın ya da evde kendiniz yapın, lütfen araştırın bunlar bebeklere çok zararlı, bu arada ek gıdaya 6. Ayda başlanır, sorunuza şok oldum gerçektenYada danino falan veren varmı ?
Emziği de zordan tutmuştu biberonu tam tutmuyor neden acaba kaucuk uclu bibs emzik aldım bilmiyorum kiBiberon kaynaklı sevmiyor olabilir farklı yöntem denediniz mi?
Çocuğunuz ek gıda döneminde dahil Belirttiğiniz yoğurdu yiyemez ki
En son dediğinizi aldım yemiyor bir kere içti sadece çok acligina mi geldi bilmem sma denedim bir de aptamil comformil denemistim bilmiyorum ya niye sevmiyorHangi mamaları denediniz? Cocuk doktoru ile görüştünüz mu?
Hipp organik combiotic kullandık.