3. Ayın içindeki bebeğe pirinç unu cicibebe verilir mi?

İlk 6 ay öncelik anne sütü, anne sütü yetmiyor ise doktor onayı ile formül süt ya da formül mama önerilmektedir. İlk 6 ay içindeki bebeklere farklı bir durum olmadığı sürece "su" dahil verilmemekte
Mamalari almıyor üç tane denedim sevmiyor

Hangi mamaları denediniz? Cocuk doktoru ile görüştünüz mu?
Hipp organik combiotic kullandık.

Biberon kaynaklı sevmiyor olabilir farklı yöntem denediniz mi?

Çocuğunuz ek gıda döneminde dahil Belirttiğiniz yoğurdu yiyemez ki

3 aylık bebeğe anne sütü ve formül mamadan başka birşey verilmez. ek gıdaya geçildikten sonra da bu saydiklariniz verilmez. Hazır gıdalar yerine ev yapımı besinler tercih edilir.

Bazı bebekler 5 aydada başlar ek gıdaya ama 4 ay bence tehlikeli bu tarz girişimler yerine düzgünce doktora gidin öneri yapsın

Yada danino falan veren varmı ?
Asla hazır paketli gida vermeyin , evde kendiniz yoğurt yapın ve meyve püresi ile karıştırıp verin , ayrıca cici bebe çok zararlı ya doğal bebek bisküvisi alın ya da evde kendiniz yapın, lütfen araştırın bunlar bebeklere çok zararlı, bu arada ek gıdaya 6. Ayda başlanır, sorunuza şok oldum gerçekten

Cocuk dogurmadan önce çocuk nasıl beslenirimi ogrenseydiniz acaba..okuma yazmanız da var o kadar cahil değilsiniz ilk 6 ay su bile verilmeyeceğini bilmeniz gerekiyordu bu saydiklarinizi değil 3.ay 3 yas da bile verme..başka mamalar dene biberon değiştir vs yani çözümü pirinç unu danino değil

Ne daninosu be cicii bebesi allah aşkına. Eğer bunları denediyseniz bile bebek mama yemez bir daha. Bu sayfaya girebiliyorsanız elbetteki googlea girip beslenme önerisi alabilirsiniz

Biberon kaynaklı sevmiyor olabilir farklı yöntem denediniz mi?

Çocuğunuz ek gıda döneminde dahil Belirttiğiniz yoğurdu yiyemez ki
Emziği de zordan tutmuştu biberonu tam tutmuyor neden acaba kaucuk uclu bibs emzik aldım bilmiyorum ki

Hangi mamaları denediniz? Cocuk doktoru ile görüştünüz mu?
Hipp organik combiotic kullandık.
En son dediğinizi aldım yemiyor bir kere içti sadece çok acligina mi geldi bilmem sma denedim bir de aptamil comformil denemistim bilmiyorum ya niye sevmiyor

X