• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 ayı yeni bitti 4. ayın başındayız meyve sularına başlayan oldu mu bu zamanda

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim ben 3 buyuk aylikken yavas yavas basldim
cunku 4 aylikta kati gidaye gececektik
doktorumun tavsiyesi
mama ile beslendigi icin
yeterince doymuyor kizim
kilosu falan normal ama
ben ela suyu vermistim ilk
sonra elma muz karisik verdim
sonrada havuc
bayila bayila icti
simdi 4 ay bitti katiya gectim kabak püresi verdim
sevmedi portakal suyu siktim icine
o zaman oldu
bugunde insallah elma püresi yiyecek :)

Canım 4. ayın başı bence erken ek gıdaya başlamak için. emmiyor mu bebeğin? kilo alması normal değilmi. Eğer emiyorsa ve kilosu iyiyse biraz daha böyle devam et. 4 bitince azar azar başlarsın o da tatlarına alışsın diye maksat karnını doyurmak değil. doktorlar ilk 6 ay kesinlikle sadece anne sütü diyorlar. Ben çalıştığım için biraz erken başladım 5.ayın sonlarına doğru.

benim kızım mama ile besleniyor... anne sütü hiç yok..önümüzdeki hafta dolu dolu 4 aylık olucak ... bende başlasam diyoum yavaş yavaş... anne sütü almadığından ek besinlere geçebilirim diye düşünüyorum

benim kızım mama ile besleniyor... anne sütü hiç yok..önümüzdeki hafta dolu dolu 4 aylık olucak ... bende başlasam diyoum yavaş yavaş... anne sütü almadığından ek besinlere geçebilirim diye düşünüyorum

basla canim
gec kalma
burdaki doktorlar kesinlikle öneriyor
anne sütü ile beslenmiyorsa kesinlikle

Back