3 aydır regl olmuyordum, gelin anlatayım sonucu

benim haplar biteli 2 gün oluyor, doktor 10 gün içinde olursun demişti...çok merak ediyorum acaba ne olacak? bir kadın için oldukça zor bir durummuş..

önceden hep hasta olduğumda söylenir dururdum, yok kadınların bu çilesi ne bilmem ne diye ama bir daha söylenmeyeceğim...söz

canım bende aynı dertten müzdaribim valla...
sanırım 3 aydır olmuyorum bende...sanırım diyorum çünkü hiç düzenli olmadıki bende şaşırıyorum artık..
evde test yaptım çıkmadı gebelik,ama bir umut yinede kan testi düşünüyorum bakalım...
ah ahhhh nedir bu pko dan çektiğimiz yaaaaaaaaaaaa....
test yapmaktanda yaptırmaktandaa bıktımmmmmm

canım bende aynı dertten müzdaribim valla...
sanırım 3 aydır olmuyorum bende...sanırım diyorum çünkü hiç düzenli olmadıki bende şaşırıyorum artık..
evde test yaptım çıkmadı gebelik,ama bir umut yinede kan testi düşünüyorum bakalım...
ah ahhhh nedir bu pko dan çektiğimiz yaaaaaaaaaaaa....
test yapmaktanda yaptırmaktandaa bıktımmmmmm

ya bak işte sen de pko demişsin, ben iyice şüphelenmeye başladım.....bende pko teşhisi yok ama bu konuyu açtığımdan beri anlatılanlar ve duyduklarım acaba bende de var mı sorusunu sormama neden oldu..ama ultrasonda görünür ve doktor söylerdi diye düşünüyorum.....hapların etkisini göstermesini beklemekten başka çarem yok galiba....

mrb benımde adetim 13 gun gecmesıne ragmen gelmedi hala
2 kere test yaptım negatif cıktı
çok sıkıldım en son care doktora gıdıcem bende
birde bu pko nedir acıklayabılırmı bırısı?

mrb benımde adetim 13 gun gecmesıne ragmen gelmedi hala
2 kere test yaptım negatif cıktı
çok sıkıldım en son care doktora gıdıcem bende
birde bu pko nedir acıklayabılırmı bırısı?

canım, ben de yeni yeni öğrendim..pko regl ile birlikte atılamayan yumurtalıkların kist oluşturmasıymış...adet düzensizliği, kilo alımı vb. sonuçları varmış....ayrıntılı bilgi sitemizde var...

tesekkur ederım cnm bende cok sıkıldım bu ay
ondan gelmıyor sanırım
sende bende
herkes en kısa zamanda hastalansın..

:roflol::roflol::roflol:
ben, hapların bittiği günden beri merakla bekliyorum sonucu ama daha bir gelişme olmadı...ama bu defa uzunca bekleyemeyeceğim doktora gitmek için, doktorun verdiği tarih bitince hemen gideceğim...

Merhabalar, Dr. hormon testi istedi mi acaba ilacı vermeden önce benim kuzenimde aynı şekilde 4 ay önce kesildi adet olmadan dr. gittiğinde biras daha geç kalsaydın erken menepoza girecekmişsin demiş östojen olması gerekenden çok aşağıdaymış şimdi 6 aylık ilaç kullanma safhası vermiş öylelikle adet oluyor . Allah acil şifalar versin.

Merhabalar, Dr. hormon testi istedi mi acaba ilacı vermeden önce benim kuzenimde aynı şekilde 4 ay önce kesildi adet olmadan dr. gittiğinde biras daha geç kalsaydın erken menepoza girecekmişsin demiş östojen olması gerekenden çok aşağıdaymış şimdi 6 aylık ilaç kullanma safhası vermiş öylelikle adet oluyor . Allah acil şifalar versin.

ya aslında o da benim aklıma gelen bir ihtimal...çünkü tüylenme sorunu da yaşıyorum, kilo da alıyorum...hormonlarıma baktırmak istedim ama doktor bu yönde hiçbir girişimde bulunmadı, çok sinirlendim ama yapacak birşeyim yoktu, o an için...bayramdan sonra gidip hormonlarıma da baktırmayı düşünüyorum.....

Canım bende hamile haberini alırım diye düşündüm ama değilmiş. Gerçektende güzel söylemişsin espiriyle karışık iğnelemişsin :jeyyar:
Bu erkekler tuhaf ya benimki de öyle hiç eskisi gibi sözller mözler çiçekler falan yok ya sinir oluyorum :mymeka:
Sonra benimde içimden gelmiyo ona bişey yapmak..
Bunları arada bir dürtmek lazım dürtünce kendine geliyolar, hoş bi süre sonra eriyue dönüyolar ama neyse :nazar:

ben de bu süre için de regl oldum ama aklımda bir sürü soru işareti var açıkcası....4 ay olmuyorum ve doktorun verdiği haplar sayesinde oluyorum, bu hiç normal değil....ben bütün olanları strese bağladım ama başka nedenlerde olabilir. aklıma takılan en büyük soru da şu, kadınların normal bir özelliği olan bu durumu ben neden hap sayesinde yaşadım, bir daha tekrarlanır mı ya haplar da işe yaramazsa..zaten bir daha tekrar ederse gel dedi doktor, hiç ihmal etmeden gideceğim...

doktorun verdiği hapları kullandım, geçen ayı kurtardık, doktor bir daha ki ayda tekrarlarsa gel tedaviye başlayalım demişti..doktora gideceğim, ne oluyor acaba ya? bir fikri olan var mı? bu ayda mı stresten kesildi...

canım bende 2 ay olmadım sonra doktora gittim ilaç verdi bitti 2. gün oldum bu aya daha 5 gün var dua ediyorum ki olıyım diye bende de hiç gecikme olmazdı ama bu aralar azıttı bende diyorum acaba pko mu yum ama doktora gitmiştim 4 ay önce bişi yoktu hayırlısı sen yine geçtinmi gününü..?

canım bende 2 ay olmadım sonra doktora gittim ilaç verdi bitti 2. gün oldum bu aya daha 5 gün var dua ediyorum ki olıyım diye bende de hiç gecikme olmazdı ama bu aralar azıttı bende diyorum acaba pko mu yum ama doktora gitmiştim 4 ay önce bişi yoktu hayırlısı sen yine geçtinmi gününü..?

geçti çoktan...10 - 15 gün oldu...

ya aslında o da benim aklıma gelen bir ihtimal...çünkü tüylenme sorunu da yaşıyorum, kilo da alıyorum...hormonlarıma baktırmak istedim ama doktor bu yönde hiçbir girişimde bulunmadı, çok sinirlendim ama yapacak birşeyim yoktu, o an için...bayramdan sonra gidip hormonlarıma da baktırmayı düşünüyorum.....

canım,kilo ve tüylenme varsa pko'dan şüphelenebilirsin.felaket tellallığı olarak algılama lütfen,çok da korkunç birşey değil zaten.ben de pko'luyum,hamile kalamama sebebiyle doktor doktor dolaştım,gittiğim 4. doktor teşhis edebildi.doğru doktor ve doğru tedaviyle sorun çözülür.
umarım sıkıntın sadece strese bağlıdır,pko yoktur.

X