- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
arkadaşlar en son 15 ağustosta regl oldum...daha önce de 2 aylık bir gecikme yaşamış ve doktora gitmiştim, bana bir hap verip hasta olmamı beklememi söylemişti..1 sene sonra tekrar başıma geldi....sağlık ocağına gittim, hamile olduğumu düşündüler, korunuyorum zaten...test yaptılar, bebek yok, ev de yaptım yok yok....zaten belirti falan da yok....annem de ebe hemşire benim, o da kist olabileceğinden şüphelendi...ben daha önceki durumu bildiğim için çokta endişe etmedim....çünkü stresten kesiliyor, son aylarda da gerçekten stresli dönemler yaşadım...ama çevremdekiler hamile olabilirsin, idrar testinde çıkmaz belki ya da kist vardır, bak ilerde çocuğun olmaz diyerek beni sıkıştırdı en sonunda bugün yine gittim doktora...doktor inceledi ve bana yine hap verdi....haplar bitince 10 gün içinde olmazsan gel dedi...ama haplar bitince oluyorum....yani haplarla hasta olmayı bekliyorum yine..eşime dedim ki "bak bana kadın olduğumu unutturdun, bünye kendini erkek sanıyor, arada bir falan çiçek al, iki tatlı kelime et" :roflol:bunları niye mi anlattım, belki benimle aynı durumda olan birileri vardır, paylaşmak için....stres, üzüntü herşeye neden olabiliyor, kendinizi asla üzmeyin...
sevgiler....
doktor tekrarlarsa gel demişti...bu ay yine geçti yarın doktora gideceğim...
sevgiler....
doktor tekrarlarsa gel demişti...bu ay yine geçti yarın doktora gideceğim...
Son düzenleme: