• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır hiç kilo almamış

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.019
364
123
Yeni 1 yaşına girdi oğlum 3ay öncede 9100gr dı şimdi yine aynı kiloda sürekli hastaneye gidip geliyoruz hiçbir sorunu yok anne sütü+mama+ek gıda alıyor boyu 72cm yinede götürmeyi düşünüyorum hiç normal gelmedi kilo almaması. 3900doğmuştu

Bildiğim kadarıyla 1 yaşına gelmiş bebek doğum kilosunun 3 katı kilosunda olması beklenen sizinki normalde 11-12 kilo olması gerekiyor doğum kilosuna göre . Ancak kilo vermediğine göre beslenme yetersizliğinden endişe etmeyin . Doktorunuz ne diyor bu konuda

Canım merhaba, benim oğlum da 11 ay 10 günlük. 9 ayından beri aynı kiloda, doktor artık kilo almayacak gram alacak, bu aylarda hele almaması normal dedi, ama benim oğlum ek gıda da sorunlu yemiyor.
Kilo almaması normal yani canım.

Bildiğim kadarıyla 1 yaşına gelmiş bebek doğum kilosunun 3 katı kilosunda olması beklenen sizinki normalde 11-12 kilo olması gerekiyor doğum kilosuna göre . Ancak kilo vermediğine göre beslenme yetersizliğinden endişe etmeyin . Doktorunuz ne diyor bu konuda
doktor birkaç ay önce zaten kilosu az diye mama başlatmıştı ya en azından 200gr felan alabilirdi

Canım merhaba, benim oğlum da 11 ay 10 günlük. 9 ayından beri aynı kiloda, doktor artık kilo almayacak gram alacak, bu aylarda hele almaması normal dedi, ama benim oğlum ek gıda da sorunlu yemiyor.
Kilo almaması normal yani canım.
Benimkinin yemesi iyi mamayıda içiyor keşke gram alsa 200gr ma bile rağzıdım

Benim oglumd 1 yaşında 10 kgdu 1.5 yaşında hala 10 kgdı. Bazı çocuklar hareketlendikten sonra zor kilo alıyor maalesef. Salgın hastalıklar vs de aldıkları kiloları vermelerine neden oluyor .

Back