tartismalar genelde bana ilgisiz davranmasindan cikti. normalde ilgilidir ama cok ince dusunemez. ben buraya ilk geldigimde domuz eti olmayan yemek yiyecek yer bulana kadar gunler gecti. haliyle cok daraldim strese girdim. bana hep "profesyonel ol; buyutme; tadini cikar" tarziseyler soyledi. halbuki ben zaten tadini cikaracaktim ama alisana kadar cok yalniz birakti.
bazen odadan hic cikmadigim haftasonlari oldu; bana bir mesgale bulsun ya da bi sekilde destek olsun istedim.
kizlar gercekten yabanci yerde yalniz olmak kendinize guveninizi getiriyor ama zor is. manevi anlamda onun destegine cok ihtiyac duydum o ise bana kariyer pesinde profesyonel bir is kadini olmam gerekiyormus gibi davrandi
azcik aglamak istesem tuttum kendimi telefonu kapatip da agladim.
beni cok guclu gormek istiyor sanirim ama insan en sevdiginin yaninda en zayif haline burunemez mi??
gidişini dramatize etmek istememiş belliki...bu tarz şeylerden hoşlanmıyor olabilir.yada oda senin yaptıgın gibi telefonu kapatıpta üzülüyodur sebebi vardır cnm..anlamadan tatsızlık yapma bu sölediklerini ona en romantik anınızda söle ama tartışmasız anlatabildim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?