kizlar merhaba. ben 3 aydir yurtdisinda calisiyordum gorev geregi. esime kavusmak icin gittigim gunden beri gerisayiyordum. burada da turk arkadaslarim var ama ne yasan memleketin gibi olmuyor. hele evliyken cok daha zormus. bekarken geldigimde gezdim tozdum eglendim ama simdi vakit gecmek bilmiyor...
sonunda donme gunum geldi ama icim cok buruk.
ben evimden ailemden uzaktayken bile esimle tartisabildik. hem de memleketimde oldugumdakilerden daha buyuk tartismalar. bana evliligimiz boyunca hep tartistik zaten hic sasirmadim diye tavir bile yapti.
halbuki bizim de herkes kadar ufak tartismalarimiz olur 2 gun kus duramayiz. kus olsak bile geceleri hep sariliriz.
ufak tefek seyler yuzunden beni burada uzmesini hic hazmedemiyorum.
donus gunumu ve saatimi ona soylemeden dosdogru eve gitmeyi dusunuyorum.
bana burada bile soguk davranmamaliydi. o kadar sìkìlìyorken ozlemisken beni anlamaliydi.
habersiz gidisime daha mi cok kizar bilmiyorum ama icimden gelmiyor
cok ozledim; o da cok ozlemistir biliyorum etrafindakilerden duyuyorum ama akli basina gelsin ne kadar kirdigini anlasin istiyorum...
haksiz miyim^
sonunda donme gunum geldi ama icim cok buruk.
ben evimden ailemden uzaktayken bile esimle tartisabildik. hem de memleketimde oldugumdakilerden daha buyuk tartismalar. bana evliligimiz boyunca hep tartistik zaten hic sasirmadim diye tavir bile yapti.
halbuki bizim de herkes kadar ufak tartismalarimiz olur 2 gun kus duramayiz. kus olsak bile geceleri hep sariliriz.
ufak tefek seyler yuzunden beni burada uzmesini hic hazmedemiyorum.
donus gunumu ve saatimi ona soylemeden dosdogru eve gitmeyi dusunuyorum.
bana burada bile soguk davranmamaliydi. o kadar sìkìlìyorken ozlemisken beni anlamaliydi.
habersiz gidisime daha mi cok kizar bilmiyorum ama icimden gelmiyor
cok ozledim; o da cok ozlemistir biliyorum etrafindakilerden duyuyorum ama akli basina gelsin ne kadar kirdigini anlasin istiyorum...
haksiz miyim^