3 aydır geçmeyen vajinal mantar akut vajinit

pinkladys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2025
2
0
1
26
Bu bela bana erkek arkadaşımdan sonra oldu aktif bir birlikteliğimiz vardı ve çok fazla zevk suyu geliyordu onun her seferinde yıkama rağmen ilk defa böyle bir şey oldu ve kaşıntıliyla birlikte yeşilimsi pütürlü akıntım oldu geçer dedim geçmedi ne yaptıysam geçmedi en son doktora gitttim gynomax diye bir fitil verdi 3 adet bir fitil 2 gün arayla kullanilacaktim öyle de yaptım bu sefer akıntım sarıya döndü iki hafta öyle gitti sonra yine aynı pütürlü akıntı devam etti yine gecmeyince yine başka bir doktora gittim o da bana mixovul fitil ve gynoflor verdi 1 hafta fitili kullandıktan sonra şimdi gynoflora geçtim ama kasintim oluyor ve yine pütürlü akintida geliyor ben anlamadım hiçbir şey lütfen ne yapacagim biri bir şey söylesin doktora gitmekten sıkıldım bu Allah'ın cezasi şey nasıl gecicek bilmiyorum yoğurt yiyorum bir şeye yaramuyor probiyotik kullanıyorum nutraxin o da bir şeye yaramıyor bir ara düzenli kefir içtim o da bir şeye yaramıyor delirecegim artık koku falan yok kaşıntı ve pütürlü bir akıntı var sadece lütfen yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…