• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır adet olmuyorum :(

khmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
49
1
98
İstanbul
arkadaşlar merhaba
yumurtalıklarıma 2007 yılında polikistik over teşhisi kondu. doktor diana 35 adlı ilacı verdi uzun bir süre kullandım ve bundan 9 ay önce bıraktım. 6 ay boyunca düzenim normal denebilirdi. en fazla 1 hafta gecikme oluyordu. fakat son 3 aydır adet görmüyorum. bunun için geçen hafta doktora göründüm. bana kistlerimin olmadığını yumurtalıklarımın temiz olduğunu. tembellik olabileceğini söyledi. google de araştırdığımda yumurtalıkta tembellik yanlış bir yorumdur deniyor. karnımda inanılmaz bir şişlik var. arkadaşlarım hamilemisin diye sormaya başladı. bu durumu benim dışımda yaşayan varmı ? yada tavsiyesi olan.
bu arada doktor kan tahlili istedi ilaç yazmak için olduğunu söyledi. sonuçları pazartesi alıcam ilacıda aldıktan sonra eklerim

merhaba canım bence tek doktorla olmaz bikaç doktora gitmelisin vede renkli ultrasona girdinmi ilaçlı yapılanından.inş düzelir iyi düşün güzel çıksın.bende olamıyordum çok düzensizdi yazz kullnıyorum çokta memnunum cnm şuan çok düzenli.çokkk geçmiş olsun cnm :18:

Back