3 aydır adet görmüyorum.. :(

busem77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
7
0
36
Diğer
merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim bir çocugum var hamileligimden sonra düzensizliğiim basladı 3ayda bir farlutal le adet görüyorum. doktora gittim cocuk icin inferliteye gönderdi. ama ne yapıcam bilemiyorum 3aydır adet görmüyorum. benimle aynı durumda olanlar var mı ? farlutal dışında baska bi ilac ya da bitkisel bi cözüm var mıdır?

Canım bendede aynı olay var ve pko dan kaynaklanıo benımkı.sana hormon testı vs. Yapıldımı?

yapıldı canım ama birşey çıkmadı. hamile kalmak istiyorum o yüzden infrtilite ye gönderdiler

kisaca söyle anlatayim.
bende adet görmüyordum ve poco hastasiydim.
adet olamadigim icin türkiyedeki doktorum farlutal ilac vermisti ve o ilacla adet olmustum.
almanyaya geldigimde yine adet olamiyorum diye doktora gittim ve türkiyede farlutal kullandigimi yine o ilactan bana vermesini söyledim ve bana cok kizdi türkler niye böyle en basit seyde en agir ilaclara bas vuruyorlar bu ilac agir bi ilac adet olacaksin diye hormonlarini bozuyor falan dedi bide dediki niye hemen endiseleniyorsun adet olmadi diye kadinlar bazen 3 ayda olmaz 5 ayda olmaz adet olmuyorsun diye yumurtlamiyorum diye biside yok kimi kadin adet olmasada yumurtluyor dedi ve ben cok sasirdim tabi bu söyledikleri karsisinda.

bu arada adet olmamamin nedenide hamile olmammis o zamanlar ben bilmiyordum tabi.

biraz uzun oldu ama burdaki doktorlarda böyle.

yorumun icin tesekkür ederim arkadasım. haklısın çok agır bi ilac psiklojimi bile bozuyor. ama baska bildigim bir ilac yok . kullanmazsam adet göremiyorum

yorumun icin tesekkür ederim arkadasım. haklısın çok agır bi ilac psiklojimi bile bozuyor. ama baska bildigim bir ilac yok . kullanmazsam adet göremiyorum

kullanma canim o ilaci kullanarak iyice hormonlarini alt üst ediyorsun yazik.
bence iyi bi doktor bul kendine ben cocuk istiyorum diye deilde ben düzensiz olan adetimi düzene sokmak istiyorum diye git düzene girincede cocuk istiyorum de.
allah sifa versin.

aynı sorun bendede var yıllarca doğum kontrol hapı kullandım 8 ay önce bıraktım çocuk istediğimden fakat yumurtlama sorunu yaşıyorum ilk 90 günde duphaston ile söktürdüm adetimi (farlutal ile gelmedi malesef) sonra 60 ve peşinden 39 günde kendiliğimden oldum fakat 70 gündür yine olamıyorum yine duphaston kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum 9. günü dr gideceğim rahim filmi çekineceğim yazın klomen kullanmıştım faydası olmadı şimdi rahim filminden sonra iğne tadavisine başlayacağım
bence sende iyi bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…