• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Aydan sonra sürekli gelen lekelenme

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
63
Merhabalar ,
O kadar moralim bozuk ki .. 12. Haftamda yoğun bir kanama yaşadım . Dünyam başıma yıkıldı. Hastaneye gittiğimizde bebek iyiydi çok şükür. Doktor bir gün kalmamızı söyledi hemen yatış yaptık. Sonrasında iğneler ve fitille iki hafta geçirdik . Kanama durmuştu ve lekelenmeler bitmişti çok şükür. Ultrasonda kanama alanı gözüküyordu ve doktor inş geçer dinlen bolca dedi . Tedirgin bir süreç başladı . Her gün kendimi dinleyerek geçiyordu. Ve son üç dört gündür tekrar lekelenmem başladı doktora tekrar gittim . Bebişim iyi . Ama kanama alanı hala var ufakta olsa. İğneye tekrar başladık . Sormak istediğim bunu yaşayan , bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı .. öyle korkuyorum ki , hep yüreğim ağzımda .. üç ay bitikten sonra tam rahatladım derken korkulu zamanlarım şimdi başladı . Hep dua ediyorum . Tuvalete gitmekten korkuyorum adeta. Bir leke görünce, kasığımda ağrı hissedince moralim yerlerde .. Konuşmaya , dinlemeye çok ihtiyacım var ..😢

Öncelikle çok geçmiş olsun içimizi ferah tutamaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok ben 6+4 haftalıkta hamileyim buda 2. Gebeliğim 2.si boş gebelikti kürtaj oldum şimdiki hamileliğimde ise kanamalı ve lekelenmeli geçiyor progestan fitil kullanıyorum daha kalp atışlarını duyamadım inş duyarım ben sana hep dua edeceğim inş sonu ferah olacak dua et ve sakın kötüyü çağırma kendine böyle zamanlar da bolca istirahat ve su içmek toparlayacak seni ❤️

Öncelikle çok geçmiş olsun içimizi ferah tutamaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok ben 6+4 haftalıkta hamileyim buda 2. Gebeliğim 2.si boş gebelikti kürtaj oldum şimdiki hamileliğimde ise kanamalı ve lekelenmeli geçiyor progestan fitil kullanıyorum daha kalp atışlarını duyamadım inş duyarım ben sana hep dua edeceğim inş sonu ferah olacak dua et ve sakın kötüyü çağırma kendine böyle zamanlar da bolca istirahat ve su içmek toparlayacak seni ❤
İnş ben de sana dua edeceğim sağlıkla alırsın inş kucağına ben de hem iğne hem fitil kullanıyorum zor bir süreç rabbim sonunu güzel etsin inş

İnş ben de sana dua edeceğim sağlıkla alırsın inş kucağına ben de hem iğne hem fitil kullanıyorum zor bir süreç rabbim sonunu güzel etsin inş
Allah razı olsun inşallah bu sıkıntıların onu feraha çıkar evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻🤲

Back
X