3 ayda yapılacak down sendromu testi

arkadaşlar cok mutluyum testi yaptırdım sonuç mükemmel allahıma sükürler olsun bebişim saglıklıymış hepinize cooookk teşekkürler beni teselli etginiz için sizleri seviyorum:Saruboceq:

gözün aydın canım.
bende ultrasonda ölçüm yaptırdım doktor gayet normal dedi. ama asıl yorum için kan tahlili sonuçlarımı bekliyorum. inş. herşey normal çıkar

ben yaptırdım 2li testi ve risk çıktı sonra ayrıntılı ultrasona girdim 2 ayrı yerde biri çok kötü konuştu amniyo sıvısı aldır dedi ama ondada aldırına düşük yapma tehliken var yaptırmadım nasıl doğarsa kabulüm dedim kaybetmeyi göze alamadım benim ikinci çocuğum sonra bi yere daha gittim o daha iyi konuştu ama yinede içimde korku vardı şimdi doğum yaptım ve bebeğim 45 günlük allahıma çok şükür çok sağlıklı benim tavsiyem 2 li test yaptırmayın o teste ense kalınlığını ölçüyolar ve 1 santim az yada fazla ölçmelri size yanlış bilgi veriyo çok çok uzman birinin ölçmesi gerekiyormuş ben o ilili test yzünden ne paralar harcadım ne üzüntüler yaşadım ama allahıma şükür olsun hiç bişey olmadı sağlıklıya büütün varlığım gitsede umrumda değil vallahi

X