3. ayda evlenme teklifi 5 ay sonra düğüüün :))))

13 senelik bır ılışkının ardından 14. senesınde evlenecek bırı olarak eger karsınızdakı gogru ınsansa ne kadar zaman gecırdıgınızın onemı yok.bız acısıyla tatlısıyla 13 sene gecırdık.sonunda en buyuk hayalımızıde kavusuyorun ve 13 hazıranda evlenıyoruz.allah mutlulugumuzu bozmasın...

allah mesut etsın cnm :)))

bence bu zamanda doğru insan diye birisi yok malesef ben kişinin tanınması gerektiğinden yanayım 3 ya da 5 ay çok kısa bir zaman gerçi insan tanıdıktan sonra 1 haftadada tanıyor ama sevgililik nişanlılık çok farklı evililik dört duvar arasına girmek çok farklı insanların çeşit çeşit huyları çıkıyor 3 senelik ilişkiden sonra bravo çok çabuk birine güvenebilmişsiniz benim 1 aylık ilişkim bittiğinde kimseye güvenememiştim tabi bunlar benim düşüncelerim dediğin gibi inş doğru insanı bulmuşsundur mutluluklar

canım teşekkür ederim,, söylediklerine hak veriyorum bir insanı yıllar sonra tanıyamamışım demek var.. 1 aylık ılışkın bıttığınde kımseye guvenememışsen yanlış ınsanlar yüzündendir, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali,, ben keşke seni tanımasaydım dıyenlerden değil, iyiki tanımışım dıyenlerden oldum...şans işte kimimizin karşısına cıkarıyor, kımımızınde güvenlerini alt üst ediyor...

Merhaba, benimde 6 yıllık ilişkim 7 ay önce bitti ve şimdi 5 aylık harika giden ve evliliği düşündüğüm bir ilişkim var. Yakın bir zamanda aileme bu durumu açmayı düşünüyorum fakat aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum daha doğrusu ne kadardır tanıyorsun da evlenmeyi düşünüyorsun demelerinden korkuyorum. siz nasıl atlattınız bu süreci aileniz nasıl karşıladı nasıl ikna ettiniz?

Tanismamiziin üçüncü haftası evlenme teklif i aldım dördüncü haftası nişanladım dokuzuncu ayda evleniyorum:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben şunu dedim aileme: "anne beni istemeye geliyorlar haberiniz olsun hazirliginizi yapın":)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…